Повезане вести

Далила напушта Задругу?! Након Миљаниног ударца донела одлуку!

Далила напушта Задругу?! Након Миљаниног ударца донела одлуку!

Ало 23.09.2019
Неће ово да трпи. Синоћ је у Задрузи настао жестоки сукоб између Миљане Кулић и Далиле Драгојевић, након што је пуштен клип на којем се види како Милица Кемез плаче јер је Далила рекла да је њена прича о тужном детињству… »
Након жестоке свађе, Миљана ударила Далилу по лицу, Драгојевићева почела да урла

Након жестоке свађе, Миљана ударила Далилу по лицу, Драгојевићева почела да урла

Телеграф 23.09.2019
- Ударила ме, ударила ме, Милане Миљана ме је ударила - урлала је Далила. Бурне вече било је у " Задрузи", а заратила су жестоко Далила и Миљана. Наиме, Кулићева је дан пре тога плакала због Милице Кемез, за коју је… »
Далила дигла Задругу на ноге након што ју је Миљана ударила! Кренула према капији, сви за њом! (фото)

Далила дигла Задругу на ноге након што ју је Миљана ударила! Кренула према капији, сви за њом! (фото)

Ало 23.09.2019
Није јој добро. Миљана Кулић је ударила Далилу Драгојевић! Наиме, она је покушавала да јој демонстрира како би изгледало да она њој маше прстом, али се ипака на крају све завршио ударцем. Далила је одмах апеловала на присутног… »
Миљана ударила Далилу! Задругари вриснули, следи дисквалификација Кулићеве?!

Миљана ударила Далилу! Задругари вриснули, следи дисквалификација Кулићеве?!

Ало 23.09.2019
Ужас. Ријалити учесница Далила Драгојевић је пре неколико вечери у Задрзи рекла да је прича задругарке Милице Кемез можда лажна и измишљена како би Милица дошла до победе. Милица је била веома потрешена због тога, изашла је… »

Вести дана »