Povezane vesti

Dalila napušta Zadrugu?! Nakon Miljaninog udarca donela odluku!

Dalila napušta Zadrugu?! Nakon Miljaninog udarca donela odluku!

Alo 23.09.2019
Neće ovo da trpi. Sinoć je u Zadruzi nastao žestoki sukob između Miljane Kulić i Dalile Dragojević, nakon što je pušten klip na kojem se vidi kako Milica Kemez plače jer je Dalila rekla da je njena priča o tužnom detinjstvu izmišljena. Miljana… »
Nakon žestoke svađe, Miljana udarila Dalilu po licu, Dragojevićeva počela da urla

Nakon žestoke svađe, Miljana udarila Dalilu po licu, Dragojevićeva počela da urla

Telegraf 23.09.2019
- Udarila me, udarila me, Milane Miljana me je udarila - urlala je Dalila. Burne veče bilo je u " Zadruzi", a zaratila su žestoko Dalila i Miljana. Naime, Kulićeva je dan pre toga plakala zbog Milice Kemez, za koju je Dragojevićeva izjavila da… »
Miljana udarila Dalilu! Zadrugari vrisnuli, sledi diskvalifikacija Kulićeve?!

Miljana udarila Dalilu! Zadrugari vrisnuli, sledi diskvalifikacija Kulićeve?!

Alo 23.09.2019
Užas. Rijaliti učesnica Dalila Dragojević je pre nekoliko večeri u Zadrzi rekla da je priča zadrugarke Milice Kemez možda lažna i izmišljena kako bi Milica došla do pobede. Milica je bila veoma potrešena zbog toga, izašla je napolje i plakala… »
Dalila digla Zadrugu na noge nakon što ju je Miljana udarila! Krenula prema kapiji, svi za njom! (foto)

Dalila digla Zadrugu na noge nakon što ju je Miljana udarila! Krenula prema kapiji, svi za njom! (foto)

Alo 23.09.2019
Nije joj dobro. Miljana Kulić je udarila Dalilu Dragojević! Naime, ona je pokušavala da joj demonstrira kako bi izgledalo da ona njoj maše prstom, ali se ipaka na kraju sve završio udarcem. Dalila je odmah apelovala na prisutnog Milana Miloševića… »

Vesti dana »