Povezane vesti
Murinjo: Zaslužio sam otkaz u Junajtedu, ali je ekipa sada još slabija nego ranije
Večernje novosti 23.09.2019
Dobio sam otkaz tada i verovatno sam ga zaslužio, jer sam kao trener bio odgovoran. Međutim, realnost je da su sada gori nego što su bili. Možda ljudi misle da uživam u tome, ali to nije slučaj - kaže Murinjo. Mančester junajtedu nikako ne ide… »
Murinjo nekorektan prema Solskjeru, Norvežanin pod paljbom, da li je ovo najgori Junajted u PL, ikada?
Sportske.net 23.09.2019
Čini se da Murinjo ne bi trebalo da priča ovakve stvari, sa druge strane Solskjer u silnim problemima, ali mora da nastavi zacrtanim putem. Da li je Junajted imao gori tim od kada postoji Premijer liga? Žoze Murinjo kaže da ne uživa u porazima… »
Vesti dana »
Protest „4.000 nastavnika, 4.000 koraka“ u Novom Sadu, zatražena ostavka rektora: „Pao je ispit iz akademske čestitosti, u indeksu najniža ocena“
Nova pre 15 minutajoš 55 povezanih
Pojas Gaze u mapama: Kako je 15 meseci rata drastično promenilo život na ovoj teritoriji
BBC News pre 27 minutajoš 36 povezanih
Haos na Australijan openu: Teniser pred meč pao u nesvest, 15 minuta nije znao gde se nalazi
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
Ruski udar na ukrajinsku fabriku oružja; Slovačka najavljuje kontramere ako tranzit gasa ne bude obnovljen
RTS pre 2 satajoš 22 povezane
VJT: Saslušan osumnjičeni koji je pregazio studentkinju u Ruzveltovoj ulici
N1 Info pre 50 minutajoš 21 povezana