Povezane vesti

Oglasio se Luka Jović: Nisam srećan, ali znam da sam blizu prvenca (foto+video)

Oglasio se Luka Jović: Nisam srećan, ali znam da sam blizu prvenca (foto+video)

Večernje novosti 26.09.2019
Luka Jović, fudbaler Real Madrida, napisao je na zvaničnom Instagram profilu da zna da je blizu svog prvog gola za "kraljevski klub" DA nosi manji broj kopački, srpski golgeter Luka Jović (21) mogao je da uživa u prvencu u dresu najvećeg evropskog… »
Bilo je očigledno, a sada je jasno: Luka Jović otvoreno poručio: Nisam srećan! A Zidan je ostao nem

Bilo je očigledno, a sada je jasno: Luka Jović otvoreno poručio: Nisam srećan! A Zidan je ostao nem

Sportal blic 26.09.2019
Veliko razočaranje probudio je poništen gol srpskog napadača u meču Real Madrida i Osasune u utorak uveče. Centimetar ispred poslednjeg reda odbrane rivala bio je Jović zbog čega mu je poništen prvenac u dresu "kraljevskog kluba". Primetan je bio… »
Luka Jović: Nisam srećan, ali sve sam bliži… (foto)

Luka Jović: Nisam srećan, ali sve sam bliži… (foto)

Hot sport 26.09.2019
Srpski napadač oglasio se posle poništenog gola protiv Osasune, koji bi bio njegov prvi u dresu Real Madrida. Luka Jović sinoć je bio u startnoj postavi ‘kraljevskog kluba’, a u 58. minutu postigao je gol koji je trebalo da bude njegov prvenac… »
Luki Joviću var poništio gol, još čeka prvenac u Realu

Luki Joviću var poništio gol, još čeka prvenac u Realu

Dnevnik 26.09.2019
Igraču Real Madrida , srpskom reprezentativcu Luki Joviću, var tehnologija poništila je gol na meču protiv Osasune, koji je „kraljevski klub“ dobio sa 2:0, javlja Srbija danas. Jović je drugi put ove sezone bio starter u postavi Kraljevskog kluba… »
Jović: Nisam srećan, ali tako sam blizu prvom golu

Jović: Nisam srećan, ali tako sam blizu prvom golu

N1 Info 26.09.2019
Napadač Real Madrida Luka Jović u pobedi protiv Osasune drugi put ove sezone je bio starter u La Ligi, ali još čega prvenac u dresu Kraljevskog kluba. Madriđani su na Santjago Bernabeu slavili 2:0 i gradski derbi sa Atletikom dočekuju sa prve… »
VAR poništio jovićev prvenac: Real pobedio, Srbin proslavio pogodak, pa sudija svirao ofsajd (video)

VAR poništio jovićev prvenac: Real pobedio, Srbin proslavio pogodak, pa sudija svirao ofsajd (video)

Večernje novosti 25.09.2019
Fudbaleri Real Madrida pobedili su Osasunu u šestom kolu La lige sa 2:0 i tako vezali tri trijumfa u domaćem šampionatu. Naš Luka Jović počeo je meč u startnih 11, uspeo da postigne i gol, ali mu je VAR poništio radost. Fudbaleri Real Madrida… »
Jović za palac u ofsajdu: Luka baš nema sreće, skočio je do neba nakon gola, ali VAR kaže: Milimetarski ofsajd /foto/

Jović za palac u ofsajdu: Luka baš nema sreće, skočio je do neba nakon gola, ali VAR kaže: Milimetarski ofsajd /foto/

Sportal blic 25.09.2019
Fudbaleri Real Madrida pobedili su Osasunu, rezultatom 2:0, u šestom kolu Primere i tako se probili do prvog mesta na tabeli. , ali njegov pogodak u 58. minutu poništen je nakon intervencije VAR tehnologije. Bivši fudbaler Ajntrahta, od početka… »
Kad neće, onda neće! Jović postigao gol za Real, ali slavlje je bilo kratkog daha - VAR vs Luka 1:0

Kad neće, onda neće! Jović postigao gol za Real, ali slavlje je bilo kratkog daha - VAR vs Luka 1:0

Sportal blic 25.09.2019
Fudbaler Real Madrida Luka Jović postigao je pogodak u dresu Madriđana, ali je on zbog ofsajda poništen. Reprezentativac Srbije je pogodio mrežu golmana Rubena, ali je sudija Lahoz posle upotrebe VAR-a poništio gol Jovića, pa će tako srpski… »

Vesti dana »