Povezane vesti

Bilo je očigledno, a sada je jasno: Luka Jović otvoreno poručio: Nisam srećan! A Zidan je ostao nem

Bilo je očigledno, a sada je jasno: Luka Jović otvoreno poručio: Nisam srećan! A Zidan je ostao nem

Sportal blic 26.09.2019
Veliko razočaranje probudio je poništen gol srpskog napadača u meču Real Madrida i Osasune u utorak uveče. Centimetar ispred poslednjeg reda odbrane rivala bio je Jović zbog čega mu je poništen prvenac u dresu "kraljevskog kluba". Primetan je bio pad… »
Luka Jović: Nisam srećan, ali sve sam bliži… (foto)

Luka Jović: Nisam srećan, ali sve sam bliži… (foto)

Hot sport 26.09.2019
Srpski napadač oglasio se posle poništenog gola protiv Osasune, koji bi bio njegov prvi u dresu Real Madrida. Luka Jović sinoć je bio u startnoj postavi ‘kraljevskog kluba’, a u 58. minutu postigao je gol koji je trebalo da bude njegov prvenac, koji dugo… »
Luki Joviću var poništio gol, još čeka prvenac u Realu

Luki Joviću var poništio gol, još čeka prvenac u Realu

Dnevnik 26.09.2019
Igraču Real Madrida , srpskom reprezentativcu Luki Joviću, var tehnologija poništila je gol na meču protiv Osasune, koji je „kraljevski klub“ dobio sa 2:0, javlja Srbija danas. Jović je drugi put ove sezone bio starter u postavi Kraljevskog kluba kada je… »
Jović: Nisam srećan, ali tako sam blizu prvom golu

Jović: Nisam srećan, ali tako sam blizu prvom golu

N1 Info 26.09.2019
Napadač Real Madrida Luka Jović u pobedi protiv Osasune drugi put ove sezone je bio starter u La Ligi, ali još čega prvenac u dresu Kraljevskog kluba. Madriđani su na Santjago Bernabeu slavili 2:0 i gradski derbi sa Atletikom dočekuju sa prve pozicije i… »
Jović za palac u ofsajdu: Luka baš nema sreće, skočio je do neba nakon gola, ali VAR kaže: Milimetarski ofsajd /foto/

Jović za palac u ofsajdu: Luka baš nema sreće, skočio je do neba nakon gola, ali VAR kaže: Milimetarski ofsajd /foto/

Sportal blic 25.09.2019
Fudbaleri Real Madrida pobedili su Osasunu, rezultatom 2:0, u šestom kolu Primere i tako se probili do prvog mesta na tabeli. , ali njegov pogodak u 58. minutu poništen je nakon intervencije VAR tehnologije. Bivši fudbaler Ajntrahta, od početka utakmice… »
Kad neće, onda neće! Jović postigao gol za Real, ali slavlje je bilo kratkog daha - VAR vs Luka 1:0

Kad neće, onda neće! Jović postigao gol za Real, ali slavlje je bilo kratkog daha - VAR vs Luka 1:0

Sportal blic 25.09.2019
Fudbaler Real Madrida Luka Jović postigao je pogodak u dresu Madriđana, ali je on zbog ofsajda poništen. Reprezentativac Srbije je pogodio mrežu golmana Rubena, ali je sudija Lahoz posle upotrebe VAR-a poništio gol Jovića, pa će tako srpski napadač… »

Vesti dana »