Povezane vesti
Šokantni detalji sa suđenja čumetovoj bivšoj ženi: Ne smeta mu što sam rekla da je ubica, ali ja ću tužiti samu sebe…
Kurir 27.09.2019
Zašto Čumetu ne smeta to što sam rekla da je ubica? Insistiram na tome da tužilac protiv mene proširi optužni predlog i da se proveri to što sam javno reka za njega! Ako on sam nije na to reagovao i tužio me, jer reč "ubica" očigledno ne doživljava kao… »
Ivana Buha: Prijaviću se sama
Večernje novosti 26.09.2019
Suđenje Ivani Buhi za davanje lažnog iskaza: Zanima me zašto me je Ljubiša tužio za neke stvari, a nije za moje tvrdnje da je ubica. Zbog čega i to nije označio kao neistinu? ŽELIM da budem jedinstveni primer i samu sebe prijavim za davanje lažnog… »
Vesti dana »
Kreće isplata državne pomoći: Penzionerima danas stiže do 35.000 dinara, a evo ko dobija 25.000 po detetu!
Telegraf pre 47 minutajoš 6 povezanih
Novak Đoković doživeo istorijski pad, a ono što se desilo sa ATP listom niko nije mogao ni da sanja!
Večernje novosti pre 32 minutajoš 15 povezanih
Tramp priželjkuje "venecuelanski scenario" za Iran; Izrael i Liban u oktobru nastavljaju razgovore
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Stiže kiša, temperatura se menja! RHMZ najavio šta tačno sledi, jedna pojava narednih dana iznenadiće sve!
Telegraf pre 37 minutajoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Meta ruskog napada je mogao biti diplomatski voz; Ušakov: Rusija ne zaoštrava stav o rešenju sukoba
RTV pre 27 minutajoš 3 povezane