Povezane vesti

Milošević: I ja ću biti oteran...

Milošević: I ja ću biti oteran...

N1 Info 27.09.2019
Trener fudbalera Partizana Savo Milošević smatra da će biti potrebno da njegova ekipa odigra maksimalno dobro kako bi ostvarila pozitivan rezultat protiv Radničkog. Crno-beli su u poslednja tri meča u domaćem prvenstvu upisali i tri pobede… »
Milošević: Pod konstantnim smo pritiskom, ali uspevamo da držimo glavu iznad vode

Milošević: Pod konstantnim smo pritiskom, ali uspevamo da držimo glavu iznad vode

Hot sport 27.09.2019
Na konferenciji za medije uoči meča u Nišu protiv Radničkog, trener Partizana Savo Milošević istakao da je da taj meč neće biti potvrda pobede u 161. ‘večitom’ derbiju. Jeste blaga euforija potresla ‘parni valjak’ posle trijumfa nad… »
Kosanović: Partizan jeste opasan, ali ga se ne plašimo

Kosanović: Partizan jeste opasan, ali ga se ne plašimo

Večernje novosti 27.09.2019
Računam samo na trojicu igrača iz ekipe koja je postala vicešampion Srbije prošle sezone Haskića, Todorovskog i Bondarenka, rekao je trener Radničkog iz Niša. Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je da veoma poštuje… »
Kosanović nije zadovoljan pred Partizan: Slabo smo postavljen tim, fizički nespreman, lako čitljiv…

Kosanović nije zadovoljan pred Partizan: Slabo smo postavljen tim, fizički nespreman, lako čitljiv…

Mozzart sport 27.09.2019
Strateg Radničkog se ipak nada pozitivnom rezultatu. Derbi kola se igra u Nišu. Partizan sutra ima jedno od najtežih gostovanja u Superligi pošto ide na noge timu koji mu je bio najveća muka prošle sezone u međusobnim duelima. Radnički je minule… »
Savo na ispitu: "Sam sebi postajem dosadan", trener crno-belih otkrio istinu: "Do sada nisam uživao u rezultatima Partizana"

Savo na ispitu: "Sam sebi postajem dosadan", trener crno-belih otkrio istinu: "Do sada nisam uživao u rezultatima Partizana"

Sportal blic 27.09.2019
Partizan se sprema da odigra treću utakmicu u šest dana, putuje u Niš gde će u derbiju 10. kola Superlige igrati sa Radničkim. Savo Milošević, trener beogradske ekipe, kaže da ne stiže ni da sabere utiske iz prethodnog meča, a već mora da se… »
Kosanović: Nije samo Partizan i mi smo odmarali igrače! Haskić: Dao sam dva gola, nadam se…

Kosanović: Nije samo Partizan i mi smo odmarali igrače! Haskić: Dao sam dva gola, nadam se…

Hot sport 27.09.2019
Radnički u Nišu u derbiju 10. kola Superlige Srbije dočekuje Partizan, a svoja očekivanja pred meč izneli su trener Milorad Kosanović i napadač Nermin Haskić. Prvi se medijima obratio šef stručnog štaba ‘Reala sa Nišave’ – Milorad… »
Kao u neka stara vremena

Kao u neka stara vremena

Danas 26.09.2019
Lazar Marković protiv Javora pokazao zašto Partizan očekuje puno od njegovog povratka Da je Partizan kiksirao u odloženom prvenstvenom meču sa Javorom ne bi bilo prvi put da je brzinski platio ceh za pobedu u večitom derbiju, ali Lazar Marković i… »

Vesti dana »