Повезане вести
Милошевић: И ја ћу бити отеран...
Н1 Инфо 27.09.2019
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић сматра да ће бити потребно да његова екипа одигра максимално добро како би остварила позитиван резултат против Радничког. Црно-бели су у последња три меча у домаћем првенству уписали и… »
Милошевић: Под константним смо притиском, али успевамо да држимо главу изнад воде
Хот спорт 27.09.2019
На конференцији за медије уочи меча у Нишу против Радничког, тренер Партизана Саво Милошевић истакао да је да тај меч неће бити потврда победе у 161. ‘вечитом’ дербију. Јесте блага еуфорија потресла ‘парни ваљак’ после тријумфа… »
Косановић није задовољан пред Партизан: Слабо смо постављен тим, физички неспреман, лако читљив…
Моззарт спорт 27.09.2019
Стратег Радничког се ипак нада позитивном резултату. Дерби кола се игра у Нишу. Партизан сутра има једно од најтежих гостовања у Суперлиги пошто иде на ноге тиму који му је био највећа мука прошле сезоне у међусобним дуелима… »
Косановић: Партизан јесте опасан, али га се не плашимо
Вечерње новости 27.09.2019
Рачунам само на тројицу играча из екипе која је постала вицешампион Србије прошле сезоне Хаскића, Тодоровског и Бондаренка, рекао је тренер Радничког из Ниша. Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић рекао је да веома… »
Саво на испиту: "Сам себи постајем досадан", тренер црно-белих открио истину: "До сада нисам уживао у резултатима Партизана"
Спортал блиц 27.09.2019
Партизан се спрема да одигра трећу утакмицу у шест дана, путује у Ниш где ће у дербију 10. кола Суперлиге играти са Радничким. Саво Милошевић, тренер београдске екипе, каже да не стиже ни да сабере утиске из претходног меча, а… »
Косановић: Није само Партизан и ми смо одмарали играче! Хаскић: Дао сам два гола, надам се…
Хот спорт 27.09.2019
Раднички у Нишу у дербију 10. кола Суперлиге Србије дочекује Партизан, а своја очекивања пред меч изнели су тренер Милорад Косановић и нападач Нермин Хаскић. Први се медијима обратио шеф стручног штаба ‘Реала са Нишаве’ –… »
Као у нека стара времена
Данас 26.09.2019
Лазар Марковић против Јавора показао зашто Партизан очекује пуно од његовог повратка Да је Партизан киксирао у одложеном првенственом мечу са Јавором не би било први пут да је брзински платио цех за победу у вечитом дербију, али… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 19 минутајош 25 повезаних
Ценовници по уредби: Грађанима доступан увид у све цене производа
Ист медиа пре 1 сатјош 24 повезане
Вучић: Три сценарија за НИС, крајњи рок 15. јануар, не смемо угозити финансијски систем
Еуроневс пре 44 минутајош 18 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 минутјош 44 повезане
Србија, Русија и Белорусија најрепресивније државе у Европи
Врање невс пре 59 минутајош 18 повезаних