Повезане вести

Милошевић: И ја ћу бити отеран...

Милошевић: И ја ћу бити отеран...

Н1 Инфо 27.09.2019
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић сматра да ће бити потребно да његова екипа одигра максимално добро како би остварила позитиван резултат против Радничког. Црно-бели су у последња три меча у домаћем првенству уписали и… »
Милошевић: Под константним смо притиском, али успевамо да држимо главу изнад воде

Милошевић: Под константним смо притиском, али успевамо да држимо главу изнад воде

Хот спорт 27.09.2019
На конференцији за медије уочи меча у Нишу против Радничког, тренер Партизана Саво Милошевић истакао да је да тај меч неће бити потврда победе у 161. ‘вечитом’ дербију. Јесте блага еуфорија потресла ‘парни ваљак’ после тријумфа… »
Косановић није задовољан пред Партизан: Слабо смо постављен тим, физички неспреман, лако читљив…

Косановић није задовољан пред Партизан: Слабо смо постављен тим, физички неспреман, лако читљив…

Моззарт спорт 27.09.2019
Стратег Радничког се ипак нада позитивном резултату. Дерби кола се игра у Нишу. Партизан сутра има једно од најтежих гостовања у Суперлиги пошто иде на ноге тиму који му је био највећа мука прошле сезоне у међусобним дуелима… »
Косановић: Партизан јесте опасан, али га се не плашимо

Косановић: Партизан јесте опасан, али га се не плашимо

Вечерње новости 27.09.2019
Рачунам само на тројицу играча из екипе која је постала вицешампион Србије прошле сезоне Хаскића, Тодоровског и Бондаренка, рекао је тренер Радничког из Ниша. Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић рекао је да веома… »
Саво на испиту: "Сам себи постајем досадан", тренер црно-белих открио истину: "До сада нисам уживао у резултатима Партизана"

Саво на испиту: "Сам себи постајем досадан", тренер црно-белих открио истину: "До сада нисам уживао у резултатима Партизана"

Спортал блиц 27.09.2019
Партизан се спрема да одигра трећу утакмицу у шест дана, путује у Ниш где ће у дербију 10. кола Суперлиге играти са Радничким. Саво Милошевић, тренер београдске екипе, каже да не стиже ни да сабере утиске из претходног меча, а… »
Косановић: Није само Партизан и ми смо одмарали играче! Хаскић: Дао сам два гола, надам се…

Косановић: Није само Партизан и ми смо одмарали играче! Хаскић: Дао сам два гола, надам се…

Хот спорт 27.09.2019
Раднички у Нишу у дербију 10. кола Суперлиге Србије дочекује Партизан, а своја очекивања пред меч изнели су тренер Милорад Косановић и нападач Нермин Хаскић. Први се медијима обратио шеф стручног штаба ‘Реала са Нишаве’ –… »
Као у нека стара времена

Као у нека стара времена

Данас 26.09.2019
Лазар Марковић против Јавора показао зашто Партизан очекује пуно од његовог повратка Да је Партизан киксирао у одложеном првенственом мечу са Јавором не би било први пут да је брзински платио цех за победу у вечитом дербију, али… »

Вести дана »