Povezane vesti
Milošević: I ja ću biti oteran...
N1 Info 27.09.2019
Trener fudbalera Partizana Savo Milošević smatra da će biti potrebno da njegova ekipa odigra maksimalno dobro kako bi ostvarila pozitivan rezultat protiv Radničkog. Crno-beli su u poslednja tri meča u domaćem prvenstvu upisali i tri pobede, uključujući i… »
Milošević: Pod konstantnim smo pritiskom, ali uspevamo da držimo glavu iznad vode
Hot sport 27.09.2019
Na konferenciji za medije uoči meča u Nišu protiv Radničkog, trener Partizana Savo Milošević istakao da je da taj meč neće biti potvrda pobede u 161. ‘večitom’ derbiju. Jeste blaga euforija potresla ‘parni valjak’ posle trijumfa nad najvećim rivalom… »
Kosanović nije zadovoljan pred Partizan: Slabo smo postavljen tim, fizički nespreman, lako čitljiv…
Mozzart sport 27.09.2019
Strateg Radničkog se ipak nada pozitivnom rezultatu. Derbi kola se igra u Nišu. Partizan sutra ima jedno od najtežih gostovanja u Superligi pošto ide na noge timu koji mu je bio najveća muka prošle sezone u međusobnim duelima. Radnički je minule sezone u… »
Kosanović: Partizan jeste opasan, ali ga se ne plašimo
Večernje novosti 27.09.2019
Računam samo na trojicu igrača iz ekipe koja je postala vicešampion Srbije prošle sezone Haskića, Todorovskog i Bondarenka, rekao je trener Radničkog iz Niša. Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je da veoma poštuje Partizan, ali da… »
Savo na ispitu: "Sam sebi postajem dosadan", trener crno-belih otkrio istinu: "Do sada nisam uživao u rezultatima Partizana"
Sportal blic 27.09.2019
Partizan se sprema da odigra treću utakmicu u šest dana, putuje u Niš gde će u derbiju 10. kola Superlige igrati sa Radničkim. Savo Milošević, trener beogradske ekipe, kaže da ne stiže ni da sabere utiske iz prethodnog meča, a već mora da se sprema za… »
Kosanović: Nije samo Partizan i mi smo odmarali igrače! Haskić: Dao sam dva gola, nadam se…
Hot sport 27.09.2019
Radnički u Nišu u derbiju 10. kola Superlige Srbije dočekuje Partizan, a svoja očekivanja pred meč izneli su trener Milorad Kosanović i napadač Nermin Haskić. Prvi se medijima obratio šef stručnog štaba ‘Reala sa Nišave’ – Milorad Kosanović: – Ovo je… »
Kao u neka stara vremena
Danas 26.09.2019
Lazar Marković protiv Javora pokazao zašto Partizan očekuje puno od njegovog povratka Da je Partizan kiksirao u odloženom prvenstvenom meču sa Javorom ne bi bilo prvi put da je brzinski platio ceh za pobedu u večitom derbiju, ali Lazar Marković i… »
Vesti dana »
Otvorena deonica Moravskog koridora od Adrana kod Kraljeva do Preljine kod Čačka
Insajder pre 25 minutajoš 27 povezanih
Uhapšeno troje zbog sumnje da su početkom meseca bacili bombu na kuću na Novom Beogradu
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Insajder pre 2 satajoš 16 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 2 satajoš 58 povezanih