Повезане вести
Сви желе да чују шта он има да каже: Очекује се сведочење узбуњивача који би Трампа могао да кошта положаја!
Курир 30.09.2019
Председавајући Комитета за обавештајне послове у доњем дому америчког Конгреса Адам Шиф изјавио је да очекује да ће узбуњивач који је довео до покретања процедуре опозива америчког председника Доналда Трампа, сведочити "врло… »
Адам Шиф: 'Узбуњивач' ће сведочити пред Конгресом
Слободна Европа 30.09.2019
Председник Одбора за обавештајна питања у Представничком дому САД, Адам Шиф, најавио је да је постигнут договор да одбор чује сведочење узбуњивача чија је жалба довела до покретања истраге у оквиру процедуре опозива… »
Сцхифф: Очекујемо врло скоро свједочење звиждача
Ал Јазеера 30.09.2019
Наведено да је потребно осмислити логистику како би се заштитио идентитет звиждача. Предсједавајући Комитета за обавјештајне послове у доњем дому америчког Конгреса Адам Сцхифф изјавио је да очекује да ће звиждач који је довео… »
Афера која тресе Америку: Умешан и Трампов лични адвокат Руди Ђулијани?!
Мондо 30.09.2019
Руди Ђулијани, некадашњи градоначелник Њујорка који је имао надимак "градоначелник Америке", бивши тужилац и садашњи лични адвокат Доналда Трампа, нашао се у центру процедуре опозива председника САД. Руди Ђулијани, некадашњи… »
Адам Шиф: "Узбуњивач" ће сведочити пред Конгресом
Глас Америке 30.09.2019
Председник Одбора за обавештајна питања у Представничком дому, Адам Шиф, најавио је да је постигнут договор да одбор чује сведочење узбуњивача чија је жалба довела до покретања истраге у оквиру процедуре опозива председника… »
У центру афере која тресе Америку налази се Трампов лични адвокат Ђулијани и он би могао да плати највећу цену
Блиц 29.09.2019
"Ја сам прави звиждач. Направио сам свој посао, а сада ме сви ти људи муче", поручује Руди Ђулијани. - Немогуће је да је звиждач херој, а ја нисам. А ја ћу бити херој! Ти морону, када све ово заврши, ја ћу бити јунак - готово је… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана