Povezane vesti
Svi žele da čuju šta on ima da kaže: Očekuje se svedočenje uzbunjivača koji bi Trampa mogao da košta položaja!
Kurir 30.09.2019
Predsedavajući Komiteta za obaveštajne poslove u donjem domu američkog Kongresa Adam Šif izjavio je da očekuje da će uzbunjivač koji je doveo do pokretanja procedure opoziva američkog predsednika Donalda Trampa, svedočiti "vrlo uskoro". "Sve što… »
Adam Šif: 'Uzbunjivač' će svedočiti pred Kongresom
Slobodna Evropa 30.09.2019
Predsednik Odbora za obaveštajna pitanja u Predstavničkom domu SAD, Adam Šif, najavio je da je postignut dogovor da odbor čuje svedočenje uzbunjivača čija je žalba dovela do pokretanja istrage u okviru procedure opoziva predsednika Donalda Trampa… »
Schiff: Očekujemo vrlo skoro svjedočenje zviždača
Al Jazeera 30.09.2019
Navedeno da je potrebno osmisliti logistiku kako bi se zaštitio identitet zviždača. Predsjedavajući Komiteta za obavještajne poslove u donjem domu američkog Kongresa Adam Schiff izjavio je da očekuje da će zviždač koji je doveo do pokretanja… »
Afera koja trese Ameriku: Umešan i Trampov lični advokat Rudi Đulijani?!
Mondo 30.09.2019
Rudi Đulijani, nekadašnji gradonačelnik Njujorka koji je imao nadimak "gradonačelnik Amerike", bivši tužilac i sadašnji lični advokat Donalda Trampa, našao se u centru procedure opoziva predsednika SAD. Rudi Đulijani, nekadašnji gradonačelnik… »
Adam Šif: "Uzbunjivač" će svedočiti pred Kongresom
Glas Amerike 30.09.2019
Predsednik Odbora za obaveštajna pitanja u Predstavničkom domu, Adam Šif, najavio je da je postignut dogovor da odbor čuje svedočenje uzbunjivača čija je žalba dovela do pokretanja istrage u okviru procedure opoziva predsednika Donalda Trampa… »
U centru afere koja trese Ameriku nalazi se Trampov lični advokat Đulijani i on bi mogao da plati najveću cenu
Blic 29.09.2019
"Ja sam pravi zviždač. Napravio sam svoj posao, a sada me svi ti ljudi muče", poručuje Rudi Đulijani. - Nemoguće je da je zviždač heroj, a ja nisam. A ja ću biti heroj! Ti moronu, kada sve ovo završi, ja ću biti junak - gotovo je vikao Rudi… »
Vesti dana »
Pravoslavni vernici slave Božić: Ponoćna liturgija u Hramu Svetog Save (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 6 satijoš 2 povezane