Povezane vesti
Svi žele da čuju šta on ima da kaže: Očekuje se svedočenje uzbunjivača koji bi Trampa mogao da košta položaja!
Kurir 30.09.2019
Predsedavajući Komiteta za obaveštajne poslove u donjem domu američkog Kongresa Adam Šif izjavio je da očekuje da će uzbunjivač koji je doveo do pokretanja procedure opoziva američkog predsednika Donalda Trampa, svedočiti "vrlo uskoro". "Sve što treba da… »
Adam Šif: 'Uzbunjivač' će svedočiti pred Kongresom
Slobodna Evropa 30.09.2019
Predsednik Odbora za obaveštajna pitanja u Predstavničkom domu SAD, Adam Šif, najavio je da je postignut dogovor da odbor čuje svedočenje uzbunjivača čija je žalba dovela do pokretanja istrage u okviru procedure opoziva predsednika Donalda Trampa… »
Schiff: Očekujemo vrlo skoro svjedočenje zviždača
Al Jazeera 30.09.2019
Navedeno da je potrebno osmisliti logistiku kako bi se zaštitio identitet zviždača. Predsjedavajući Komiteta za obavještajne poslove u donjem domu američkog Kongresa Adam Schiff izjavio je da očekuje da će zviždač koji je doveo do pokretanja procedure… »
Afera koja trese Ameriku: Umešan i Trampov lični advokat Rudi Đulijani?!
Mondo 30.09.2019
Rudi Đulijani, nekadašnji gradonačelnik Njujorka koji je imao nadimak "gradonačelnik Amerike", bivši tužilac i sadašnji lični advokat Donalda Trampa, našao se u centru procedure opoziva predsednika SAD. Rudi Đulijani, nekadašnji gradonačelnik Njujorka… »
Adam Šif: "Uzbunjivač" će svedočiti pred Kongresom
Glas Amerike 30.09.2019
Predsednik Odbora za obaveštajna pitanja u Predstavničkom domu, Adam Šif, najavio je da je postignut dogovor da odbor čuje svedočenje uzbunjivača čija je žalba dovela do pokretanja istrage u okviru procedure opoziva predsednika Donalda Trampa… »
U centru afere koja trese Ameriku nalazi se Trampov lični advokat Đulijani i on bi mogao da plati najveću cenu
Blic 29.09.2019
"Ja sam pravi zviždač. Napravio sam svoj posao, a sada me svi ti ljudi muče", poručuje Rudi Đulijani. - Nemoguće je da je zviždač heroj, a ja nisam. A ja ću biti heroj! Ti moronu, kada sve ovo završi, ja ću biti junak - gotovo je vikao Rudi Đulijani… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Libanska vlada odobrila ciljeve američkog predloga za razoružanje Hezbolaha (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana