Povezane vesti
Ispovest čoveka koji je otkrio aferu “Indeks”: Mučili su me i maltretirali mi ćerku, ali opet bih uradio isto
Večernje novosti 06.10.2019
Dr Marko Pavlović, uzbunjivač u aferi "Indeks", otkriva za "Novosti": Mučili me, smeštali otkaz, maltretirali kćerku. Profesor Srpskog prava imao jedan cilj - da zaštiti profesiju. Doživeo sam teška maltretiranja, omalovažavanje. Bilo mi je čak… »
Smeštali mi otkaz, maltretirali mi i ćerku: Dr Marko Pavlović ni posle 12 godina ne može da se oporavi od statusa…
Kurir 06.10.2019
"Mučili me, smeštali otkaz, maltretirali kćerku". Redovni profesor Pravnog fakulteta u Kragujevcu i uzbunjivač u aferi "Indeks", dr Marko Pavlović, otkrio je kroz kakvu dramu je prošao zbog ukazivanja na razne nezakonitosti na ovom fakultetu, jer je… »
Afera "indeks": Suđenja odlagali i štrajkovi i poplave
Večernje novosti 05.10.2019
Svi apsurdi najmasovnijeg sudskog procesa za korupciju u Srbiji koje duže od deset godina nema epilog. Optuženi dekan, zbog zdravstvenih problema, sedam godina nije saslušavan. SUĐENjE optuženima za korupciju na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, pred… »
Vesti dana »

BLOG: Demonstranti otišli sa kapije N1, ispraćeni aplauzom zaposlenih iz Erport sitija
N1 Info pre 19 minutajoš 24 povezane

Branko Ružić za N1 kaže da treba razrešiti dilemu ko kampuje kod Predsedništva, otkrio šta „boli“ Dačića
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih

Bogdanović: Neverovatno je igrati sa Hardenom, izvlači najbolje iz mene
Politika pre 2 satajoš 12 povezanih

Čeka se Putinovo obraćanje: Moskva na nogama, stigla prva zvanična reakcija iz Kremlja na predlog prekida vatre u Ukrajini
Nova pre 24 minutajoš 40 povezanih