Повезане вести
Исповест човека који је открио аферу “Индекс”: Мучили су ме и малтретирали ми ћерку, али опет бих урадио исто
Вечерње новости 06.10.2019
Др Марко Павловић, узбуњивач у афери "Индекс", открива за "Новости": Мучили ме, смештали отказ, малтретирали кћерку. Професор Српског права имао један циљ - да заштити професију. Доживео сам тешка малтретирања, омаловажавање… »
Смештали ми отказ, малтретирали ми и ћерку: Др Марко Павловић ни после 12 година не може да се опорави од статуса узбуњивача…
Курир 06.10.2019
"Мучили ме, смештали отказ, малтретирали кћерку". Редовни професор Правног факултета у Крагујевцу и узбуњивач у афери "Индекс", др Марко Павловић, открио је кроз какву драму је прошао због указивања на разне незаконитости на… »
Афера "индекс": Суђења одлагали и штрајкови и поплаве
Вечерње новости 05.10.2019
Сви апсурди најмасовнијег судског процеса за корупцију у Србији које дуже од десет година нема епилог. Оптужени декан, због здравствених проблема, седам година није саслушаван. СУЂЕЊЕ оптуженима за корупцију на Правном факултету… »
Вести дана »
Невероватан преокрет времена! Стиже снег, ево када ће се забелети и низије
Телеграф пре 1 сатјош 26 повезаних
Полиција ослободила киднапованог певача после потере од Бетон хале до Руме
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Обрадовић пред Будућност: "Да одиграмо хладне главе у врућој атмосфери"
Спортске.нет пре 32 минутајош 31 повезана
Сестра Линдзи Вон била ван себе када се догодио ужасан пад, огласила се: "Када видиш како је износе..."
Телеграф пре 7 минутајош 63 повезане