Povezane vesti

Ispovest čoveka koji je otkrio aferu “Indeks”: Mučili su me i maltretirali mi ćerku, ali opet bih uradio isto

Ispovest čoveka koji je otkrio aferu “Indeks”: Mučili su me i maltretirali mi ćerku, ali opet bih uradio isto

Večernje novosti 06.10.2019
Dr Marko Pavlović, uzbunjivač u aferi "Indeks", otkriva za "Novosti": Mučili me, smeštali otkaz, maltretirali kćerku. Profesor Srpskog prava imao jedan cilj - da zaštiti profesiju. Doživeo sam teška maltretiranja, omalovažavanje. Bilo mi je čak… »
Smeštali mi otkaz, maltretirali mi i ćerku: Dr Marko Pavlović ni posle 12 godina ne može da se oporavi od statusa…

Smeštali mi otkaz, maltretirali mi i ćerku: Dr Marko Pavlović ni posle 12 godina ne može da se oporavi od statusa…

Kurir 06.10.2019
"Mučili me, smeštali otkaz, maltretirali kćerku". Redovni profesor Pravnog fakulteta u Kragujevcu i uzbunjivač u aferi "Indeks", dr Marko Pavlović, otkrio je kroz kakvu dramu je prošao zbog ukazivanja na razne nezakonitosti na ovom fakultetu, jer je… »
Afera "indeks": Suđenja odlagali i štrajkovi i poplave

Afera "indeks": Suđenja odlagali i štrajkovi i poplave

Večernje novosti 05.10.2019
Svi apsurdi najmasovnijeg sudskog procesa za korupciju u Srbiji koje duže od deset godina nema epilog. Optuženi dekan, zbog zdravstvenih problema, sedam godina nije saslušavan. SUĐENjE optuženima za korupciju na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, pred… »

Vesti dana »