Повезане вести

Исповест човека који је открио аферу “Индекс”: Мучили су ме и малтретирали ми ћерку, али опет бих урадио исто

Исповест човека који је открио аферу “Индекс”: Мучили су ме и малтретирали ми ћерку, али опет бих урадио исто

Вечерње новости 06.10.2019
Др Марко Павловић, узбуњивач у афери "Индекс", открива за "Новости": Мучили ме, смештали отказ, малтретирали кћерку. Професор Српског права имао један циљ - да заштити професију. Доживео сам тешка малтретирања, омаловажавање… »
Смештали ми отказ, малтретирали ми и ћерку: Др Марко Павловић ни после 12 година не може да се опорави од статуса узбуњивача…

Смештали ми отказ, малтретирали ми и ћерку: Др Марко Павловић ни после 12 година не може да се опорави од статуса узбуњивача…

Курир 06.10.2019
"Мучили ме, смештали отказ, малтретирали кћерку". Редовни професор Правног факултета у Крагујевцу и узбуњивач у афери "Индекс", др Марко Павловић, открио је кроз какву драму је прошао због указивања на разне незаконитости на… »
Афера "индекс": Суђења одлагали и штрајкови и поплаве

Афера "индекс": Суђења одлагали и штрајкови и поплаве

Вечерње новости 05.10.2019
Сви апсурди најмасовнијег судског процеса за корупцију у Србији које дуже од десет година нема епилог. Оптужени декан, због здравствених проблема, седам година није саслушаван. СУЂЕЊЕ оптуженима за корупцију на Правном факултету… »

Вести дана »