Povezane vesti
Ispovest čoveka koji je otkrio aferu “Indeks”: Mučili su me i maltretirali mi ćerku, ali opet bih uradio isto
Večernje novosti 06.10.2019
Dr Marko Pavlović, uzbunjivač u aferi "Indeks", otkriva za "Novosti": Mučili me, smeštali otkaz, maltretirali kćerku. Profesor Srpskog prava imao jedan cilj - da zaštiti profesiju. Doživeo sam teška maltretiranja, omalovažavanje. Bilo mi je čak… »
Smeštali mi otkaz, maltretirali mi i ćerku: Dr Marko Pavlović ni posle 12 godina ne može da se oporavi od statusa…
Kurir 06.10.2019
"Mučili me, smeštali otkaz, maltretirali kćerku". Redovni profesor Pravnog fakulteta u Kragujevcu i uzbunjivač u aferi "Indeks", dr Marko Pavlović, otkrio je kroz kakvu dramu je prošao zbog ukazivanja na razne nezakonitosti na ovom fakultetu, jer je… »
Afera "indeks": Suđenja odlagali i štrajkovi i poplave
Večernje novosti 05.10.2019
Svi apsurdi najmasovnijeg sudskog procesa za korupciju u Srbiji koje duže od deset godina nema epilog. Optuženi dekan, zbog zdravstvenih problema, sedam godina nije saslušavan. SUĐENjE optuženima za korupciju na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, pred… »
Vesti dana »
(Video, foto) sav javni prevoz u Beogradu besplatan od 1.: Januara! Šapić: "Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih karata"
Blic pre 4 satijoš 29 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 8 satijoš 6 povezanih
Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci (FOTO)
Danas pre 4 satijoš 11 povezanih
Zašto je baš Kirilov bio meta? Ubijen je u šokantnoj operaciji usred Moskve, a evo šta je sve govorio o Ukrajini i Americi
Nova pre 3 satajoš 23 povezane