Povezane vesti
Fatalna KRISTINA više ne prodaje mandarine: Zagrepčanka otkrila svoje dalje planove! Sprema nešto veliko i neviđeno!
Kurir 07.10.2019
Prošle nedelje saznali smo za prodavačicu Kristinu Penavu i njenu rekordnu prodaju voća na štandu u Bestoviji, pored Zagreba. U centru svega bili su njeni atributi, a nakon što se za nju pročulo u regionu, odlučila je da - da otkaz. "Dala sam otkaz na… »
Kristina Mandarina dala otkaz, pa progovorila u ulasku u rijaliti! Hrvatska prodavačica napravila lom u Srbiji! (foto)
Alo 07.10.2019
Prošle nedelje saznali smo za prodavačicu Kristinu Penavu i njenu rekordnu prodaju voća na štandu u Bestoviji, pored Zagreba. Nakon što se za nju pročulo u regionu, odlučila je da - da otkaz. - Dala sam otkaz na tezgi na kojoj sam prodavala mandarine jer… »
Vesti dana »

Gimnazija Sveti Sava stupila u blokadu u znak podrške Petoj gimnaziji
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih

Dekan Poljoprivrednog: Obavešteni smo o tvrdnjama da je naša studentkinja doživela torturu, oglasićemo se narednih dana
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih

Nastavljena sednica Skupštine Srbije: Poslanici raspravljaju o amandmanima na predložene zakone (blog)
Novi magazin pre 47 minutajoš 38 povezanih

Upravo na Blic TV Treće doba nekad i sad: Da li je penzija pravo, privilegija ili starost bez sigurnosti?
Blic pre 46 minutajoš 25 povezanih