Povezane vesti
Trinkijeri: Novicu smo izvadili iz frižidera, pričaću o Radetu kada loše igra
Večernje novosti 08.10.2019
Ja sam rekao igračima da nije važno kako, ali da je važno da dobijemo. Bilo je važnije da pobedimo, nego da odigramo fantastično - rekao je trener Partizana. TRENER Partizana Andrea Trinkijeri je bio zadovoljan zbog upisanog trijumfa: - Na putu smo 25… »
Zagorac me sada ne zanima! Trinkijeri nakon pobede poručio: Novicu smo izvadili iz frižidera, na kraju me je malo iznervirao
Sportal blic 08.10.2019
Izvanrednu utakmicu odigrali su crno-beli i u Areni savladali ekipu Tofaša sa 93:80, a Andrea Trinkijeri je bio zadovoljan učinkom svojih igrača. Fudbalskim žargonom, ispoštovali su igrači Partizana dogovor iz svlačionice na šta je ponosan bio… »
Vesti dana »

Danas je jesenja ravnodnevica, ali evo kog datuma će u Srbiji dan i noć trajati isto
Blic pre 44 minutajoš 56 povezanih

(Foto) "putine, izazvaćeš oružani sukob sa NATO": Ključa na sednici Saveta bezbednosti UN zbog upada ruskih aviona u Estoniju, nižu se oštra upozorenja: "Nosili su rakete i bili spremni za napad"
Blic pre 43 minutajoš 29 povezanih

Neredi u Milanu: Desetine propalestinskih demonstranata uhapšene, povređeno 60 policajaca
Telegraf pre 39 minutajoš 15 povezanih

Ko neće moći da legalizuje objekat: Dva su slučaja! Za ove se uvodi nulta tolerancija!
Alo pre 1 satjoš 69 povezanih