Povezane vesti

Kurti: Dijalog sa Beogradom ću voditi ja, a ne Tači

Politika 10.10.2019
PRIŠTINA - Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je da će tražiti smenu Hašima Tačija ako bude imao dovoljno glasova u parlamentu. „Najveći problem koji imamo sa predsednikom jeste odnos sa Srbijom, jer je u poslednje dve godine bio… »

Kurti: Dijalog sa Beogradom ću voditi ja, a ne Tači; probaću da ga smenim u parlamentu

Večernje novosti 10.10.2019
Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je da će tražiti smenu Hašima Tačija ako bude imao dovoljno glasova u parlamentu. Kurti je ponovio da se zalaže za "principijelan dijalog" sa Beogradom. Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti… »

"Dijalog sa Beogradom ću voditi ja, a ne Tači"

B92 10.10.2019
Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je da će tražiti smenu Hašima Tacija ako bude imao dovoljno glasova u parlamentu. "Najveći problem koji imamo sa predsednikom jeste odnos sa Srbijom, jer je u poslednje dve godine bio veoma… »

„Tači može da bude razrešen funkcije, pre tri godine je učinio nezamislivo“

Vesti online 10.10.2019
Lider Pokreta Samoopredeljenje i kandidat te stranke za kosovskog premijera Aljbin Kurti izjavio je da će zatražiti smenu predsednika Kosova Hašima Tačija ukoliko bude imao dovoljno glasova u parlamentu, preneo je prištinski dnevni list Bota sot… »

Puklo među Albancima: Kurti hoće da smeni Tačija!

Kurir 10.10.2019
Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je da će tražiti smenu Hašima Tačija ako bude imao dovoljno glasova u parlamentu. "Najveci problem koji imamo sa predsednikom jeste odnos sa Srbijom, jer je u poslednje dve godine bio veoma… »

Vesti dana »