Povezane vesti
Video: Teodosićeva asistencija razgalila Italijane
Večernje novosti 14.10.2019
navijači Bolonje su i proteklog vikenda mogli da se dive Miloševim potezima – na meču protiv Pezara kada je asistirao preko celog terena. I Italijani su u prilici da, dva puta nedeljno, gledaju maštovitost Miloša Teodosića. Srpski reprezentativac u dresu… »
Italijani u čudu: Pogledajte šta je večeras izveo Miloš Teodosić! (video)
Hot sport 14.10.2019
Komentator je ovu asistenciju nazvao ‘kuglaškim dodavanjem’ plejmejkera Virtusa. Tim iz Bolonje je večeras igrao protiv Pezara koga je savladao u gostima rezultatom 94:79, čime je zadržao maksimalan učinak u italijanskom šampionatu. Miloš Teodosić je u… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 31 minutajoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih

"Ljubav će trajati koliko i ovih: 150.000 evra" Prvi intervju Gastoza i Anđele Đuričić o pobedi u Eliti 8, planovima i njenom ocu - evo na šta će potrošiti pare (video)
Blic pre 11 minutajoš 7 povezanih

Danas nas očekuje toplo vreme, a ove delove zemlje pogodiće kiša Od sutra stiže vrućina kakvu ne pamtimo
Alo pre 55 minutajoš 5 povezanih