Povezane vesti
Aleksandar iz Niške Banje ljubav prema papričicama pretvorio u ozbiljan posao
Niške vesti 15.10.2019
Na iznajmljenoj njivi pored Nišave, Tanić je ove godine u četiri plastenika posadio skoro 1.000 strukova ekstremno ljutih paprika, a sav rod preradiće u vatreno ljute „taniero“ sosove. „Prvo sam posadio 15 strukova, onda 50, a potom sam video da mi je to… »
Sos od kruške, vanile i ekstremno ljute paprike: Niko ne može da vas oljuti kao ovaj zvezdaš iz Niša
Telegraf 15.10.2019
Proizvodnju ljutih papričica, Aleksandar Tanić je počeo bez ikakvog prethnodnog iskustva. Elektrotehničar Aleksandar Tanić (34) iz Niške Banje ovih dana privodi kraju berbu čili paprika u svojim plastenicima pored Nišave. Na imanju koje do pre dve godine… »
Vesti dana »
Vučić: U ponedeljak ispred Skupštine biće prohodno za saobraćaj - da su danas izbori, oni ne bi pobedili
N1 Info pre 2 satajoš 46 povezanih
Pet dana žalosti u Švajcarskoj zbog tragičnog požara u skijalištu: 40 mrtvih i više od 115 ranjenih
BBC News pre 7 minutajoš 33 povezane
Studenti i građani u Nišu obeležili 14 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Jugmedia pre 32 minutajoš 29 povezanih
EU započela prekogranično oporezivanje ugljenika, naplata karbonskih taksi od danas i u Srbiji
RTV pre 37 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO Raste broj žrtava tragedije u Švajcarskoj: Više od 40 osoba poginulo, najmanje 115 povređenih, ima i nestalih
Nova pre 1 satjoš 86 povezanih