Povezane vesti
Rekonstrukcija domova Gerontološkog centra u Subotici vredna 900 miliona dinara
Kurir 18.10.2019
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas Gerontološki centar u Subotici, gde su u toku radovi vredni više od 900 miliona dinara na rekonstrukciji i sanaciji Doma „Dudova šuma“ i Doma za odrasla lica. „ Veoma sam zadovoljan radovima koje… »
Kazane puni 50 miliona dinara: Podsticaji proizvođačima vina, rakije i piva
Večernje novosti 18.10.2019
Uručeni ugovori korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstva. ZAHVALjUJUĆI sredstvima koje smo dobili od Pokrajinske vlade, uskoro počinje proizvodnja u mojoj pivari. Prethodnih 19 godina sam uvozio pivo iz Slovenije, a nedavno sam odlučio… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 5 satijoš 28 povezanih

Ministri u Vladi i predstavnici SNS ispred Skupštine sa pristalicama i građanima
RTV pre 58 minutajoš 53 povezane

Jovanović zapalio mreže: Bivši golman Partizana udario na Piksija jer nije dobio poziv za nacionalni tim! (foto) pafos preko bele tačke duplirao prednost: Stigao ekspresan odgovor Bruna Duartea!
Hot sport pre 22 minutajoš 34 povezane

Pregovori u Vašingtonu i telefonski razgovori Trampa, Putina i Zelenskog o miru i bezbednosnim garancijama
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 337 povezanih

Ilić: Neka MUP objavi snimak na kom se vidi policijsko postupanje prema Nikolini i ostalim uhapšenima
N1 Info pre 3 satajoš 38 povezanih