Povezane vesti
Ranjeni oprostio šefu obezbeđenja nane: Pucao je na mene, srećan sam što sam živ!
Kurir 22.10.2019
Držao je ruke u džepovima, ništa mi nije rekao, samo me je hladno gledao, a onda sam samo čuo pucanj i video da se puši iz njegovog desnog džepa, ispričao je Iseinović. Adija Iseinović, koji je teško ranjen u decembru 2017, kada je ispred beogradskog… »
Suđenje za ubistvo i ranjavanje ispred "Nane": Ne znam zašto me je Grbović upucao
Večernje novosti 21.10.2019
Adija Iseinovći, koji je bio ranjen u pucnjavi ispred kluba „Nana“ 2017. godine, tvrdi da nije napravio nikakav incident i da ne zna zašto je Nedeljko Grbović pucao na njega. NIKAKAV incident nisam napravio, niti bilo ko iz mog društva, ne znam zbog čega… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 213 povezane

Osveženje uz česte pljuskove sa grmljavinom: Vremenska prognoza Marka Čubrila do sredine avgusta
Mondo pre 12 minutajoš 29 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 3 satajoš 22 povezane

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 18 povezanih