Повезане вести
Саво: Видели сте Звезду...
Н1 Инфо 23.10.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић изјавио је пред утакмицу са Манчестер Јунајтедом да је то сјајна прилика за његове играче да се измере са клубом из врха светског фудбала. Црно-бели дочекују Јунајтед у четвртак до 18:55 часова у… »
Милошевић: Показаћу Шкоту Фергусону где се у Београду пије добар алкохол
Вести онлине 23.10.2019
Партизанов тренер истиче да му је велика част што на утакмицу трећег кола Лиге Европе против Манчестер јунајтеда у Хумској (четвртак, 18.55 часова) долази легенда енглеског великана. – И клуб и посебно ја смо веома почаствовани… »
Сер Алекс не долази у Хумску
Моззарт спорт 23.10.2019
Легендарни тренер, ипак, прескаче меч у Београду. Експедиција Манчестер јунајтеда је стигла ослабљена у Београд. Слабија од очекиване. Не само због тога што нема неколико битних играча у саставу, већ зато што није дошао - Сер… »
Сер Алекс ипак не долази у Београд: Без велике легенде у Хумској
Мондо 23.10.2019
Легендарни менаџер Манчестер јунајтеда неће присуствовати утакмици свог некадашњег тима против Партизана. Легендарни менаџер Манчестер јунајтеда неће присуствовати утакмици свог некадашњег тима против Партизана. Београд га је… »
Милетић и Садик: Чека нас највећа утакмица у каријерама
Моззарт спорт 23.10.2019
Потписао бих 1:1, признаје бек Партизана. Ближи се четвртак, нестрпљење расте. Велики Манчестер јунајтед после 53 године стиже на мегдан Партизану, а с обзиром на кризу Црвених ђавола, а добре игре црно-белих у Европи ове… »
"То је Манчестер јунајтед... Можда само једном у животу!"
Мондо 23.10.2019
"Ко год да ми буде директан ривал биће ми тешко... Био то Лингард или Рашфорд", каже дефанзивац црно-белих у причи о дуелу против "црвених ђавола". "Ко год да ми буде директан ривал биће ми тешко... Био то Лингард или Рашфорд"… »
Савова препорука сер Алексу - добар алкохол
Моззарт спорт 23.10.2019
Стратег Парног ваљка и легендарни Шкот биће на заједничкој вечери, па је логично запитати се шта ће му некадашњи голгетер препоручити да проба током кратког боравка у Београду. Не памти Хумска да је угостила веће фудбалско име… »
Препорука за Сер Алекса у Београду: Један добар алкохол
Вечерње новости 23.10.2019
Велика част и привилегија што могу да кажем да сам са њим сарађивао у УЕФА. То је једно од најдрагоценијих искустава које имам у животу – каже Саво Милошевић. Фудбалери Партизана у четвртак на стадиону у Хумској играју против… »
Милошевић: Утакмица са Јунајтедом прилика да покажемо колико вредимо
Бета 23.10.2019
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је данас да је предстојећа утакмица против Манчестер јунајтеда прилика да се његов тим "измери" са Јунајтедом и да ће црно-бели урадити све да направе чудо. "Причати о важности и… »
Милошевић: Мом пријатељу Фергусону ћу показати где се у Београду пије добар алкохол!
Хот спорт 23.10.2019
Фудбалери Партизана дочекаће Манчестер јунајтед, а пут Београда стиже и велико тренерско име. Саво Милошевић је на данашњој конферецији говорио о мечу, о чему можете више да прочитате овде, а дотакао се и доласка Алекса… »
Саша Здјелар: Да извини Манчестер, мој клуб је Ливерпул
Моззарт спорт 23.10.2019
“Овакве утакмице сањамо и желимо да играмо сваког дана“, каже задњи везни Партизана уочи судара са Црвним ђаволима. Речју: спектакл! Утакмица због које почињеш да тренираш фудбал. Манчестер јунајтед у Београду. Какав год да је… »
Здјелар: Извињавам се свим људима из Манчестера, али мој клуб је Ливерпул! Енглези имају свој дерби, а ми свој…
Хот спорт 23.10.2019
Партизан ће дочекати велики Манчестер јунајтед у трећем колу Л групе Лиге Европе. Утакмицу је поред Саве Милошевића на конференцији најавио и Саша Здјелар. Везиста је истакао да је ово утакмица који играчи сањају да играју. –… »
Здјелар: Јунајтед има два подједнако јака тима
Дневник 23.10.2019
Партизан и Манчестер јунајтед 24. октобра у Београду од 19 часова играју меч трећег кола Лиге Европе. Везиста црно-белих Саша Здјелар је мало пецнуо ривала, када је упитан за кога навија у Енглеској, преноси портал Србија данас… »
"Звездина победа над Ливерпулом је чудо, а чуда се не дешавају сваки дан"
Мондо 23.10.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић о утакмици против Манчестер јунајтеда у Лиги Европе кроз призму победе Црвене звезде над Ливерпулом у Лиги шампиона прошле сезоне. Здјелар: "Извините људи из Манчестера, али мој клуб је одувек… »
Здјелар: Сањамо овакве утакмице
Н1 Инфо 23.10.2019
Фудбалер Партизана Саша Здјелар рекао је да једва чека утакмицу против Манчестер Јунајтеда. “Утакмица коју сањамо и желимо да играмо сваког дана. Сањамо да играмо против њих у лиги каква је њихова. Али припремамо се… »
Милошевић пред Манчестер: Звездина победа над Ливерпулом спада у домен чуда, битно је да сутра не жалимо ни за чим!
Хот спорт 23.10.2019
Једну од највећих утакмица сезоне Партизан ће одиграти сутра од 18:55 против Манчестер јунајтеда у Хумској. Тренер Партизана Саво Милошевић истакао је да је Партизан спреман за меч. – Причати о важности утакмице је излишно… »
Највећа утакмица за Партизан: Ово је празник фудбала, да покажемо шта знамо
Мондо 23.10.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић пред велику утакмицу против Манчестер јунајтеда каже да ће то бити прилика да се његов тим "измери" са таквим великаном. О Алексу Фергусону: "Велика је част што он долази, препоручићу му ДОБАР… »
Утакмица за сва времена: Остојић са великим нестрпљењем очекује дуел са Јунајтедом
Вечерње новости 22.10.2019
Биће ово највећи и најзначајнији меч у мојој каријери, а сигурно и већине мојих саиграча – истиче искусни штопер црно-белих. ПРИБЛИЖИЛО се, тензија расте из минута у минут, па више нико у црно-белом табору и не покушава да се… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 7 минутајош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана