Povezane vesti
Skandalozno ponašanje Srbina u Hamburgu: Troicki vrištao na sudiju - "Pogledaj je, trese se, ona misli da sam veštica"…
Večernje novosti 24.10.2019
Srpski teniser Viktor Troicki nije bio zadovoljan suđenjem na čelendžeru u Hamburgu. Viktor Troicki je poznat kao skandal majstor. Srbin je znao da briljira na teniskom terenu i sa odličnim rezultatima, ali i sa sukobima sa sudijama. Troicki nikada… »
Troicki urlao na sudije: Dođi, napraviću problem
Vesti online 24.10.2019
Srpski teniser nije bio zadovoljan suđenjem na čelendžeru u Hamburgu. Viktor Troicki se u osmini finala turnira u Hamburgu sastao sa Špancem Bernabeom Zapatom Miraljesom. Na 4:4 u drugom setu Viktor je spasao jednu brejk loptu udarcem za koji je… »
Vesti dana »
Protesti i blokade u Srbiji - skup "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, incident na blokadi u Novom Sadu
RTS pre 13 minutajoš 40 povezanih
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
„Đukić Dejanović ćutala na pitanje da li će se izviniti prosvetarima, direktori odbili da vode disciplinske postupke“: Iza kulisa sastanka u Ministarstvu prosvete
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Makron žestoko odgovorio Trampu zbog tarifa: "Moraćete da poštujete Evropu"
Blic pre 49 minutajoš 17 povezanih