Povezane vesti

Miljana mnogo krvarila posle abortusa! Uplakana otkrila šta se dešavalo napolju!

Miljana mnogo krvarila posle abortusa! Uplakana otkrila šta se dešavalo napolju!

Alo 26.10.2019
Loše je... Miljana Kulić juče je abortirala, a tokom noći vratila u rijaliti. Naime, Lazar ju je sve vreme pratio, iako ga je ona ignorisala. U jednom trenutku, izašla je da pričaju i tada se i rasplakala: - Loše sam jako. Uradila sam i baš sam… »
Miljana Kulić se posle abortusa vratila u Zadrugu, Zolu ne može očima da vidi!

Miljana Kulić se posle abortusa vratila u Zadrugu, Zolu ne može očima da vidi!

Telegraf 26.10.2019
- Ne priča mi se ni sa kim, i nije mi ni do kakve veze, samo me pusti - konstantno je ponavljala Miljana. Miljana Kulić juče je u zoru napustila "Zadrugu 3", zbog zakazanog abortusa u Nišu. Ona se, nakon izvršene intervencije, u sitne sate vratila na… »
Miljana Kulić se uplakana vratila u Zadrugu posle abortusa! Zolu nije htela ni da pogleda!

Miljana Kulić se uplakana vratila u Zadrugu posle abortusa! Zolu nije htela ni da pogleda!

Alo 26.10.2019
Plače... Miljana Kulić, napustila je Zadrugu kako bi otišla na abortus. Naime, u toku jučerašnjeg dana kiretaža je završena, ali ona i njena mama Marija se nisu vratile u Belu kuću. Međutim, Miljana se u toku noći vratila u Belu kuću vidno… »

Vesti dana »