Povezane vesti
Reagovanje Komrakova na odgovor Bujoševića: Vređali ste me, a niste odgovorili ni na jedno moje pitanje
Večernje novosti 29.10.2019
Za nekadašnjeg glavnog urednika Informativnog programa RTS-a, ova polemika je završena. NEKADAŠNjI glavni urednik Informativnog programa RTS-a Milorad Komrakov reagovao je na pismo Dragana Bujoševića, a kojim je direktor RTS-a odgovorio na prethodno… »
Reakcija Bujošević : Komrakov me optužuje bez ijednog dokaza, to je odlika lošeg novinarstva
Večernje novosti 28.10.2019
Generalni direktor RTS odgovorio na otvoreno pismo nekadašnjeg glavnog urednika informativnog programa te medijske kuće. POVODOM otvorenog pisma javnosti Milorada Komrakova, nekadašnjeg glavnog urednika Informativnog programa RTS, koje su "Novosti" juče… »
Vesti dana »

"Veoma čudno", Zelenski ćuti, Tramp ga ne zove! Nakon samita sa Putinom predsednik SAD najavio telefonski razgovor kojeg i dalje nema, u Kijevu zbunjeni (foto)
Kurir pre 22 minutajoš 24 povezane

Čitač sa usana o razgovoru između Trampa i Putina na pisti: "Pomoći ću ti“ - "Dovešću stvar do kraja"
Telegraf pre 5 satijoš 10 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 5 satijoš 6 povezanih