Povezane vesti
Pešić još jednom o Nahbaru: Pričam samo istinu, a ne što neko želi da čuje
Mondo 30.10.2019
Trener Barselone posle oštrog nastupa o planovima čelnika Udruženja evroligaških navijača rekao je da je na taj način samo želeo da ukaže na problem skraćenih priprema na sezonu bez želje da bilo koga uvredi i povredi. Trener Barselone posle oštrog… »
Pešić o nahbaru i evroligi: Nisam hteo nikoga da uvredim, hajde da govorimo istinu
Večernje novosti 30.10.2019
Ja sam trener i moram da poštujem želju ljudi da čuju moje mišljenje. Kako Nemci kažu: Nema problema, već samo rešenja, rekao je Pešić. Trener košarakša Barselone Svetislav Pešić objasnio je kako je tekla konferenecija za medije u Beogradu posle meča sa… »
Vesti dana »
Skupština počela vanredno zasedanje: Vlast predlaže tumačenje koje bi omogućilo povratak članova REM-a
In medija pre 11 minutajoš 54 povezane
Fon der Lajen: Pomoć protivvazdušnoj odbrani Ukrajine jedna od tema na samitu NATO
N1 Info pre 46 minutajoš 38 povezanih
Kada UEFA mora da se oglasi šokirana zbog nečije korupcije, znamo da se nešto strašno desilo: FIFA na udaru zbog najsramnije odluke u svojoj istoriji!
Hot sport pre 1 satjoš 77 povezanih
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih
RHMZ objavio prognozu: Sutra oblačno uz sunčane intervale, pljuskovi mogući u jednom delu Srbije
NIN pre 16 minutajoš 22 povezane