Povezane vesti
Tramp menja prebivalište iz Njujorka u Floridu
Slobodna Evropa 01.11.2019
Predsednik SAD Donald Tramp je najavio da će mu ubuduće prebivalište biti u američkoj državi Floridi pošto ga rodni Njujork loše tretira. "Moja porodica i ja ćemo u Palm Biču (Florida) imati glavno prebivalište", tvitovao je Tramp. On je rekao… »
Tramp postaje stanovnik Floride
Glas Amerike 01.11.2019
Predsednik Sjedinenih Država Donald Tramp kaže da više nije stanovnik Njujorka. Njujork tajms prvo je objavio priču, a Tramp to potvrdio u seriji tvitova objavljenih kasno u četvrtak, rekavši da je odlučio da Palm Bič, na Floridi, pretvori u svoje… »
Život na novoj adresi: Tramp zvanično postao stanovnik Floride! Sve šokirao objavom na Tviteru!
Kurir 01.11.2019
Američki predsednik Donald Tramp promenio je adresu svog stalnog prebivališta i sada je zvanično postao stanovnik Floride. Tramp, koji je od 80-ih godina prošlog veka živeo u centru Menhetna u Njujorku, promenio je adresu prebivališta u rezidenciju… »
Tramp i zvanično postao stanovnik Floride
Blic 01.11.2019
Američki predsednik Donald Tramp promenio je adresu svog stalnog prebivališta i sada je zvanično postao stanovnik Floride. Tramp, koji je od 80-ih godina prošlog veka živeo u centru Menhetna u Njujorku, promenio je adresu prebivališta u rezidenciju… »
Tramp menja prebivalište pošto ga Njujork "loše tretira"
N1 Info 01.11.2019
Predsednik SAD Donald Tramp je najavio da će mu ubuduće prebivalište biti u američkoj državi Floridi pošto ga rodni Njujork loše tretira. "Moja porodica i ja ćemo u Palm Biču (Florida) imati glavno prebivalište", tvitovao je Tramp. On je rekao… »
Tramp promenio adresu: "Rodni Njujork me loše tretira"
Mondo 01.11.2019
Predsednik SAD Donald Tramp je najavio da će mu ubuduće prebivalište biti u američkoj državi Floridi pošto ga rodni Njujork loše tretira."Moja porodica i ja ćemo u Palm Biču (Florida) imati glavno prebivalište", tvitovao je Tramp. Predsednik… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ana Brnabić: Gluposti koje Preradović izgovara su dokaz da je Radar Šolakova igračka
Politika pre 1 minutjoš 2 povezane