Povezane vesti

Tramp menja prebivalište iz Njujorka u Floridu

Tramp menja prebivalište iz Njujorka u Floridu

Slobodna Evropa 01.11.2019
Predsednik SAD Donald Tramp je najavio da će mu ubuduće prebivalište biti u američkoj državi Floridi pošto ga rodni Njujork loše tretira. "Moja porodica i ja ćemo u Palm Biču (Florida) imati glavno prebivalište", tvitovao je Tramp. On je rekao… »
Tramp postaje stanovnik Floride

Tramp postaje stanovnik Floride

Glas Amerike 01.11.2019
Predsednik Sjedinenih Država Donald Tramp kaže da više nije stanovnik Njujorka. Njujork tajms prvo je objavio priču, a Tramp to potvrdio u seriji tvitova objavljenih kasno u četvrtak, rekavši da je odlučio da Palm Bič, na Floridi, pretvori u svoje… »
Život na novoj adresi: Tramp zvanično postao stanovnik Floride! Sve šokirao objavom na Tviteru!

Život na novoj adresi: Tramp zvanično postao stanovnik Floride! Sve šokirao objavom na Tviteru!

Kurir 01.11.2019
Američki predsednik Donald Tramp promenio je adresu svog stalnog prebivališta i sada je zvanično postao stanovnik Floride. Tramp, koji je od 80-ih godina prošlog veka živeo u centru Menhetna u Njujorku, promenio je adresu prebivališta u rezidenciju… »
Tramp i zvanično postao stanovnik Floride

Tramp i zvanično postao stanovnik Floride

Blic 01.11.2019
Američki predsednik Donald Tramp promenio je adresu svog stalnog prebivališta i sada je zvanično postao stanovnik Floride. Tramp, koji je od 80-ih godina prošlog veka živeo u centru Menhetna u Njujorku, promenio je adresu prebivališta u rezidenciju… »
Tramp menja prebivalište pošto ga Njujork "loše tretira"

Tramp menja prebivalište pošto ga Njujork "loše tretira"

N1 Info 01.11.2019
Predsednik SAD Donald Tramp je najavio da će mu ubuduće prebivalište biti u američkoj državi Floridi pošto ga rodni Njujork loše tretira. "Moja porodica i ja ćemo u Palm Biču (Florida) imati glavno prebivalište", tvitovao je Tramp. On je rekao… »
Tramp promenio adresu: "Rodni Njujork me loše tretira"

Tramp promenio adresu: "Rodni Njujork me loše tretira"

Mondo 01.11.2019
Predsednik SAD Donald Tramp je najavio da će mu ubuduće prebivalište biti u američkoj državi Floridi pošto ga rodni Njujork loše tretira."Moja porodica i ja ćemo u Palm Biču (Florida) imati glavno prebivalište", tvitovao je Tramp. Predsednik… »

Vesti dana »