Повезане вести

Трамп мења пребивалиште из Њујорка у Флориду

Трамп мења пребивалиште из Њујорка у Флориду

Слободна Европа 01.11.2019
Председник САД Доналд Трамп је најавио да ће му убудуће пребивалиште бити у америчкој држави Флориди пошто га родни Њујорк лоше третира. "Моја породица и ја ћемо у Палм Бичу (Флорида) имати главно пребивалиште", твитовао је… »
Трамп постаје становник Флориде

Трамп постаје становник Флориде

Глас Америке 01.11.2019
Председник Сјединених Држава Доналд Трамп каже да више није становник Њујорка. Њујорк тајмс прво је објавио причу, а Трамп то потврдио у серији твитова објављених касно у четвртак, рекавши да је одлучио да Палм Бич, на… »
Живот на новој адреси: Трамп званично постао становник Флориде! Све шокирао објавом на Твитеру!

Живот на новој адреси: Трамп званично постао становник Флориде! Све шокирао објавом на Твитеру!

Курир 01.11.2019
Амерички председник Доналд Трамп променио је адресу свог сталног пребивалишта и сада је званично постао становник Флориде. Трамп, који је од 80-их година прошлог века живео у центру Менхетна у Њујорку, променио је адресу… »
Трамп и званично постао становник Флориде

Трамп и званично постао становник Флориде

Блиц 01.11.2019
Амерички председник Доналд Трамп променио је адресу свог сталног пребивалишта и сада је званично постао становник Флориде. Трамп, који је од 80-их година прошлог века живео у центру Менхетна у Њујорку, променио је адресу… »
Трамп променио адресу: "Родни Њујорк ме лоше третира"

Трамп променио адресу: "Родни Њујорк ме лоше третира"

Мондо 01.11.2019
Председник САД Доналд Трамп је најавио да ће му убудуће пребивалиште бити у америчкој држави Флориди пошто га родни Њујорк лоше третира."Моја породица и ја ц́емо у Палм Бичу (Флорида) имати главно пребивалиште", твитовао је… »
Трамп мења пребивалиште пошто га Њујорк "лоше третира"

Трамп мења пребивалиште пошто га Њујорк "лоше третира"

Н1 Инфо 01.11.2019
Председник САД Доналд Трамп је најавио да ће му убудуће пребивалиште бити у америчкој држави Флориди пошто га родни Њујорк лоше третира. "Моја породица и ја ц́емо у Палм Бичу (Флорида) имати главно пребивалиште", твитовао је… »

Вести дана »