Повезане вести
Трамп мења пребивалиште из Њујорка у Флориду
Слободна Европа 01.11.2019
Председник САД Доналд Трамп је најавио да ће му убудуће пребивалиште бити у америчкој држави Флориди пошто га родни Њујорк лоше третира. "Моја породица и ја ћемо у Палм Бичу (Флорида) имати главно пребивалиште", твитовао је… »
Трамп постаје становник Флориде
Глас Америке 01.11.2019
Председник Сјединених Држава Доналд Трамп каже да више није становник Њујорка. Њујорк тајмс прво је објавио причу, а Трамп то потврдио у серији твитова објављених касно у четвртак, рекавши да је одлучио да Палм Бич, на… »
Живот на новој адреси: Трамп званично постао становник Флориде! Све шокирао објавом на Твитеру!
Курир 01.11.2019
Амерички председник Доналд Трамп променио је адресу свог сталног пребивалишта и сада је званично постао становник Флориде. Трамп, који је од 80-их година прошлог века живео у центру Менхетна у Њујорку, променио је адресу… »
Трамп и званично постао становник Флориде
Блиц 01.11.2019
Амерички председник Доналд Трамп променио је адресу свог сталног пребивалишта и сада је званично постао становник Флориде. Трамп, који је од 80-их година прошлог века живео у центру Менхетна у Њујорку, променио је адресу… »
Трамп променио адресу: "Родни Њујорк ме лоше третира"
Мондо 01.11.2019
Председник САД Доналд Трамп је најавио да ће му убудуће пребивалиште бити у америчкој држави Флориди пошто га родни Њујорк лоше третира."Моја породица и ја ц́емо у Палм Бичу (Флорида) имати главно пребивалиште", твитовао је… »
Трамп мења пребивалиште пошто га Њујорк "лоше третира"
Н1 Инфо 01.11.2019
Председник САД Доналд Трамп је најавио да ће му убудуће пребивалиште бити у америчкој држави Флориди пошто га родни Њујорк лоше третира. "Моја породица и ја ц́емо у Палм Бичу (Флорида) имати главно пребивалиште", твитовао је… »
Вести дана »
Куба тврди да су особе које је убила на глисеру покушавале да се инфилтрирају из САД
Бета пре 3 сатајош 2 повезане
Вида Петровић Шкеро: Неизјашњавање Владе о имунитету Николе Селаковића врста државног удара
Данас пре 7 сатијош 1 повезана