Povezane vesti
Tramp menja prebivalište iz Njujorka u Floridu
Slobodna Evropa 01.11.2019
Predsednik SAD Donald Tramp je najavio da će mu ubuduće prebivalište biti u američkoj državi Floridi pošto ga rodni Njujork loše tretira. "Moja porodica i ja ćemo u Palm Biču (Florida) imati glavno prebivalište", tvitovao je Tramp. On je rekao da voli… »
Tramp postaje stanovnik Floride
Glas Amerike 01.11.2019
Predsednik Sjedinenih Država Donald Tramp kaže da više nije stanovnik Njujorka. Njujork tajms prvo je objavio priču, a Tramp to potvrdio u seriji tvitova objavljenih kasno u četvrtak, rekavši da je odlučio da Palm Bič, na Floridi, pretvori u svoje stalno… »
Život na novoj adresi: Tramp zvanično postao stanovnik Floride! Sve šokirao objavom na Tviteru!
Kurir 01.11.2019
Američki predsednik Donald Tramp promenio je adresu svog stalnog prebivališta i sada je zvanično postao stanovnik Floride. Tramp, koji je od 80-ih godina prošlog veka živeo u centru Menhetna u Njujorku, promenio je adresu prebivališta u rezidenciju… »
Tramp i zvanično postao stanovnik Floride
Blic 01.11.2019
Američki predsednik Donald Tramp promenio je adresu svog stalnog prebivališta i sada je zvanično postao stanovnik Floride. Tramp, koji je od 80-ih godina prošlog veka živeo u centru Menhetna u Njujorku, promenio je adresu prebivališta u rezidenciju… »
Tramp promenio adresu: "Rodni Njujork me loše tretira"
Mondo 01.11.2019
Predsednik SAD Donald Tramp je najavio da će mu ubuduće prebivalište biti u američkoj državi Floridi pošto ga rodni Njujork loše tretira."Moja porodica i ja ćemo u Palm Biču (Florida) imati glavno prebivalište", tvitovao je Tramp. Predsednik SAD Donald… »
Tramp menja prebivalište pošto ga Njujork "loše tretira"
N1 Info 01.11.2019
Predsednik SAD Donald Tramp je najavio da će mu ubuduće prebivalište biti u američkoj državi Floridi pošto ga rodni Njujork loše tretira. "Moja porodica i ja ćemo u Palm Biču (Florida) imati glavno prebivalište", tvitovao je Tramp. On je rekao da voli… »
Vesti dana »
PSG: Proces protiv novosadskih aktivista nastao je kao politička hajka, a završava se izbornim kukavičlukom
Mašina pre 26 minutajoš 24 povezane
Počelo puštanje 5.000 tona evrodizela iz državnih rezervi da bi se održala stabilnost tržišta
Danas pre 26 minutajoš 15 povezanih
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 6 minutajoš 55 povezanih
Dimitrijević (RIK): Broj biračkih mesta za sada je 8.210, treba još odrediti mesta u inostranstvu
Serbian News Media pre 36 minutajoš 16 povezanih