Povezane vesti
Mladić (32) silovao kozu, pa je zadavio! Onda je prijatelju rekao nikad bolesniju stvar!
Alo 01.11.2019
Slobodanka Vučkovac iz Radunjače, kod Banjaluke, našla je mrtvu kozu u dvorištu kuće, ali nije mogla ni da pomisli da je pre toga nesrećna životinja silovana a zatim zadavljena. Ona je bila šokirana kada je saznala da je za ovaj čin osumnjičen mladić… »
Banjalučanin silovao kozu, zadavio je i priznao: "Jednostavno mi je bila privlačna"
Telegraf 01.11.2019
Muškarca starog 32 godine odao je novčanik koji je izgubio na imanju. Kada sam ujutro našla mrtvu kozu u dvorištu kuće, što nije prvi put na našem imanju, nisam ni sanjala da je koza zapravo silovana i zadavljena, priča za "Nezavisne" Slobodanka Vučkovac… »
Morbidno Silovao i zadavio kozu, pa se pravdao da ga je zavela: Odao ga novčanik
Večernje novosti 01.11.2019
Osumnjičeni 32-godišnji mladić nije negirao ovo delo. Kada sam ujutro našla mrtvu kozu u dvorištu kuće, što nije prvi put na našem imanju, nisam ni sanjala da je koza zapravo silovana i zadavljena, priča za "Nezavisne" Slobodanka Vučkovac iz Radinjače… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Policija i dalje ispred Filozofskog fakulteta. Potresno svedočenje studenta: Policajci me uvukli u lift, privodili
Nova pre 0 minutajoš 18 povezanih

(Foto, video): Jutro posle protesta u Novom Sadu: Evo kako izgleda prostor ispred Rektorata i Filozofskog fakulteta
Blic pre 45 minutajoš 16 povezanih

Strašna Švedska nadigrala Tursku, da li smo na pomolu neviđene senzacije?
Nova pre 0 minutajoš 27 povezanih

Đoković: Voleo bih još jednu priliku da nosim srpski dres pred našom publikom
Politika pre 1 satjoš 63 povezane

Alkaraz srušio Đokovića, pa otkrio šta mu je Federer rekao: Pokušaću da sledim njegove reči!
Kurir pre 15 minutajoš 25 povezanih