Povezane vesti
Mladić (32) silovao kozu, pa je zadavio! Onda je prijatelju rekao nikad bolesniju stvar!
Alo 01.11.2019
Slobodanka Vučkovac iz Radunjače, kod Banjaluke, našla je mrtvu kozu u dvorištu kuće, ali nije mogla ni da pomisli da je pre toga nesrećna životinja silovana a zatim zadavljena. Ona je bila šokirana kada je saznala da je za ovaj čin osumnjičen mladić… »
Banjalučanin silovao kozu, zadavio je i priznao: "Jednostavno mi je bila privlačna"
Telegraf 01.11.2019
Muškarca starog 32 godine odao je novčanik koji je izgubio na imanju. Kada sam ujutro našla mrtvu kozu u dvorištu kuće, što nije prvi put na našem imanju, nisam ni sanjala da je koza zapravo silovana i zadavljena, priča za "Nezavisne" Slobodanka Vučkovac… »
Morbidno Silovao i zadavio kozu, pa se pravdao da ga je zavela: Odao ga novčanik
Večernje novosti 01.11.2019
Osumnjičeni 32-godišnji mladić nije negirao ovo delo. Kada sam ujutro našla mrtvu kozu u dvorištu kuće, što nije prvi put na našem imanju, nisam ni sanjala da je koza zapravo silovana i zadavljena, priča za "Nezavisne" Slobodanka Vučkovac iz Radinjače… »
Vesti dana »
Vučić u ambasadi SAD povodom Dana nezavisnosti: Uputio čestitke Trampu i američkom narodu
Euronews pre 18 minutajoš 23 povezane
Crnogorski premijer o zabrani ulaska Komnenića u Srbiju, on se ne može meriti s Vučićevićem
Beta pre 4 satijoš 22 povezane
Više od 20 mrtvih i desetine povređenih u 'najvećem napadu' Rusije na Kijev
BBC News pre 28 minutajoš 24 povezane
Partizan najavio bolje dane - prva pobeda Saše Ilića: Crno-beli savladali Aluminij na pripremama u Sloveniji!
Kurir pre 53 minutajoš 61 povezana
RHMZ izdao hitno upozorenje za Beograd: Stižu pljuskovi, grmljavina i olujni vetar
NIN pre 4 satijoš 56 povezanih