Povezane vesti
Mladić (32) silovao kozu, pa je zadavio! Onda je prijatelju rekao nikad bolesniju stvar!
Alo 01.11.2019
Slobodanka Vučkovac iz Radunjače, kod Banjaluke, našla je mrtvu kozu u dvorištu kuće, ali nije mogla ni da pomisli da je pre toga nesrećna životinja silovana a zatim zadavljena. Ona je bila šokirana kada je saznala da je za ovaj čin osumnjičen mladić… »
Banjalučanin silovao kozu, zadavio je i priznao: "Jednostavno mi je bila privlačna"
Telegraf 01.11.2019
Muškarca starog 32 godine odao je novčanik koji je izgubio na imanju. Kada sam ujutro našla mrtvu kozu u dvorištu kuće, što nije prvi put na našem imanju, nisam ni sanjala da je koza zapravo silovana i zadavljena, priča za "Nezavisne" Slobodanka Vučkovac… »
Morbidno Silovao i zadavio kozu, pa se pravdao da ga je zavela: Odao ga novčanik
Večernje novosti 01.11.2019
Osumnjičeni 32-godišnji mladić nije negirao ovo delo. Kada sam ujutro našla mrtvu kozu u dvorištu kuće, što nije prvi put na našem imanju, nisam ni sanjala da je koza zapravo silovana i zadavljena, priča za "Nezavisne" Slobodanka Vučkovac iz Radinjače… »
Vesti dana »

Napeto u SO Zaječar: Muškarci sa fantomkama ušli u zgradu koju obezbeđuje kordon žandarmerije
NIN pre 44 minutajoš 30 povezanih

Porodica Koluvija u novom biznisu: Pokrenuta “Jovanjica Nova”
Serbian News Media pre 3 satajoš 5 povezanih

Ko je Darko Glišić, srpski ministar kom je pozlilo tokom gostovanja na televiziji
BBC News pre 19 minutajoš 124 povezane

Veliki požar u Batajnici: Izgorela garaža od 300 kvadrata, evakuisan vrtić
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih