Povezane vesti
Mladić (32) silovao kozu, pa je zadavio! Onda je prijatelju rekao nikad bolesniju stvar!
Alo 01.11.2019
Slobodanka Vučkovac iz Radunjače, kod Banjaluke, našla je mrtvu kozu u dvorištu kuće, ali nije mogla ni da pomisli da je pre toga nesrećna životinja silovana a zatim zadavljena. Ona je bila šokirana kada je saznala da je za ovaj čin osumnjičen… »
Banjalučanin silovao kozu, zadavio je i priznao: "Jednostavno mi je bila privlačna"
Telegraf 01.11.2019
Muškarca starog 32 godine odao je novčanik koji je izgubio na imanju. Kada sam ujutro našla mrtvu kozu u dvorištu kuće, što nije prvi put na našem imanju, nisam ni sanjala da je koza zapravo silovana i zadavljena, priča za "Nezavisne" Slobodanka… »
Morbidno Silovao i zadavio kozu, pa se pravdao da ga je zavela: Odao ga novčanik
Večernje novosti 01.11.2019
Osumnjičeni 32-godišnji mladić nije negirao ovo delo. Kada sam ujutro našla mrtvu kozu u dvorištu kuće, što nije prvi put na našem imanju, nisam ni sanjala da je koza zapravo silovana i zadavljena, priča za "Nezavisne" Slobodanka Vučkovac iz… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 25 povezanih
'Dođi na Mostar ako imaš petlju': Novi studentski protest u Beogradu
BBC News pre 30 minutajoš 45 povezanih
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 7 satijoš 8 povezanih
U fotografijama: Dramatične scene požara koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih