Повезане вести
Младић (32) силовао козу, па је задавио! Онда је пријатељу рекао никад болеснију ствар!
Ало 01.11.2019
Слободанка Вучковац из Радуњаче, код Бањалуке, нашла је мртву козу у дворишту куће, али није могла ни да помисли да је пре тога несрећна животиња силована а затим задављена. Она је била шокирана када је сазнала да је за овај… »
Бањалучанин силовао козу, задавио је и признао: "Једноставно ми је била привлачна"
Телеграф 01.11.2019
Мушкарца старог 32 године одао је новчаник који је изгубио на имању. Када сам ујутро нашла мртву козу у дворишту куће, што није први пут на нашем имању, нисам ни сањала да је коза заправо силована и задављена, прича за… »
Морбидно Силовао и задавио козу, па се правдао да га је завела: Одао га новчаник
Вечерње новости 01.11.2019
Осумњичени 32-годишњи младић није негирао ово дело. Када сам ујутро нашла мртву козу у дворишту куће, што није први пут на нашем имању, нисам ни сањала да је коза заправо силована и задављена, прича за "Независне" Слободанка… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 44 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава објеката за легализацију на основу закона Свој на своме
Телеграф пре 23 минутајош 4 повезане