Povezane vesti

Mladić (32) silovao kozu, pa je zadavio! Onda je prijatelju rekao nikad bolesniju stvar!

Mladić (32) silovao kozu, pa je zadavio! Onda je prijatelju rekao nikad bolesniju stvar!

Alo 01.11.2019
Slobodanka Vučkovac iz Radunjače, kod Banjaluke, našla je mrtvu kozu u dvorištu kuće, ali nije mogla ni da pomisli da je pre toga nesrećna životinja silovana a zatim zadavljena. Ona je bila šokirana kada je saznala da je za ovaj čin osumnjičen… »
Banjalučanin silovao kozu, zadavio je i priznao: "Jednostavno mi je bila privlačna"

Banjalučanin silovao kozu, zadavio je i priznao: "Jednostavno mi je bila privlačna"

Telegraf 01.11.2019
Muškarca starog 32 godine odao je novčanik koji je izgubio na imanju. Kada sam ujutro našla mrtvu kozu u dvorištu kuće, što nije prvi put na našem imanju, nisam ni sanjala da je koza zapravo silovana i zadavljena, priča za "Nezavisne" Slobodanka… »
Morbidno Silovao i zadavio kozu, pa se pravdao da ga je zavela: Odao ga novčanik

Morbidno Silovao i zadavio kozu, pa se pravdao da ga je zavela: Odao ga novčanik

Večernje novosti 01.11.2019
Osumnjičeni 32-godišnji mladić nije negirao ovo delo. Kada sam ujutro našla mrtvu kozu u dvorištu kuće, što nije prvi put na našem imanju, nisam ni sanjala da je koza zapravo silovana i zadavljena, priča za "Nezavisne" Slobodanka Vučkovac iz… »

Vesti dana »