Повезане вести

Младић (32) силовао козу, па је задавио! Онда је пријатељу рекао никад болеснију ствар!

Младић (32) силовао козу, па је задавио! Онда је пријатељу рекао никад болеснију ствар!

Ало 01.11.2019
Слободанка Вучковац из Радуњаче, код Бањалуке, нашла је мртву козу у дворишту куће, али није могла ни да помисли да је пре тога несрећна животиња силована а затим задављена. Она је била шокирана када је сазнала да је за овај… »
Бањалучанин силовао козу, задавио је и признао: "Једноставно ми је била привлачна"

Бањалучанин силовао козу, задавио је и признао: "Једноставно ми је била привлачна"

Телеграф 01.11.2019
Мушкарца старог 32 године одао је новчаник који је изгубио на имању. Када сам ујутро нашла мртву козу у дворишту куће, што није први пут на нашем имању, нисам ни сањала да је коза заправо силована и задављена, прича за… »
Морбидно Силовао и задавио козу, па се правдао да га је завела: Одао га новчаник

Морбидно Силовао и задавио козу, па се правдао да га је завела: Одао га новчаник

Вечерње новости 01.11.2019
Осумњичени 32-годишњи младић није негирао ово дело. Када сам ујутро нашла мртву козу у дворишту куће, што није први пут на нашем имању, нисам ни сањала да је коза заправо силована и задављена, прича за "Независне" Слободанка… »

Вести дана »