Povezane vesti
Dačić: Trifunović je lažljivi gad, krizira
RTV 02.11.2019
BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić optužio je lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da lažima pokušava da stvori razdor između Dačića i predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. "Dok sam bio u SB UN… »
Novosti: Vučić zakazao sednicu Predsedništva SNS-a za ponedeljak, tema odnosi u vladajućem bloku
Beta 02.11.2019
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić zakazao je za ponedeljak sednicu Predsedništva SNS-a na kojoj će se raspravljati o odnosima u vladajućem bloku, saznaju "Večernje novosti". "Novosti" su navele da u najjačoj stranci sumnjaju u… »
Vučiću prekipelo, Dačić mulja i šuruje sa opozicijom: Šef SPS moli Sergeja da ga ne proziva, a uvek ćuti kad Đilas napada…
Kurir 02.11.2019
Vučić: Jedina meta smo uvek ja ili neko iz SNS. Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović otkrio je da ga šef socijalista i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić zove i traži da ga ne napada u javnosti jer su drugari. Predsednik Srbije i… »
Vesti dana »
Šoškić: Država ne treba da funkcioniše po principu povremenih isplata koje zavise od odluke pojedinca, potrebna sistemska rešenja (VIDEO)
Insajder pre 51 minutajoš 23 povezane
Najmanje devet osoba poginulo u ruskom napadu na Kijev
Slobodna Evropa pre 42 minutajoš 18 povezanih
Borislav Nikolić za Telegraf pred veliki debi u UFC: "Uspeo sam da ga isprovociram, dobićete nasilje..."
Telegraf pre 16 minutajoš 14 povezanih
FIFA odustaje od kontroverznog investicionog plana za Svetsko prvenstvo
BBC News pre 27 minutajoš 17 povezanih
Pred Srbijom ekstremno topao period: Prva dekada avgusta donosi tropske noći, kakvo nas vreme čeka do kraja meseca?
Euronews pre 2 satajoš 11 povezanih