Povezane vesti
Novak Đoković: Mi Srbi imamo gene za sport, bez sistema pravimo vrhunske rezultate!
Hot sport 02.11.2019
Najbolji srpski teniser dotakao se teme koja zanima ceo svet, kako mali srpski narod ima toliko uspeha u svetu sporta. Objašnjenje je, po Đokoviću, vrlo jednostavno. – Vrlo je prosto. Geni. Mi smo stari evropski narod, vučemo snažne gene. Ne čudi me što… »
Tesla je bio neshvaćen: Novak se identifikuje i pronalazi inspiraciju u životu čuvenog naučnika
Večernje novosti 02.11.2019
Privlači me njegova životna priča i inspiracija. Ljudska strana me još više interesuje – ističe srpski as. Prvi teniser sveta Novak Đoković uspehe srpskih sportista obrazložio je genima, koje vučemo kao stari evropski narod, i poručio da mu je Nikola… »
Vesti dana »
Od danas u primeni Zakon o roditeljima negovateljima: 65.000 dinara mesečno, staž i zdravstveno osiguranje
Pirotske vesti pre 2 satajoš 30 povezanih
Ovo je heroj o kojem priča ceo svet: Kolega ga izbo u kokpitu, a on je krvav i povređen uspeo da spase 174 života na letu iz Dubaija za Tel Aviv
Blic pre 25 minutajoš 37 povezanih
Krista Pajk preživela dve smrtonosne injekcije na pogubljenju, nadziru je lekari
BBC News pre 35 minutajoš 25 povezanih
Janaf dobio licencu za nastavak transporta nafte ka NIS-u do 30. oktobra
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih