Povezane vesti
Prešla je devedesetu, ali joj je glas ostao isti: Legendarna sportska komentatorka Milka Babović za "Novosti" oživljava…
Večernje novosti 02.11.2019
Rođena je u Skoplju, odrasla u Sarajevu, srednju školu pohađala u Rumi i Beogradu, a diplomirala u Zagrebu. Evo, dobro sam nakon što me je udario automobil. Pala sam, ali kao nekadašnja sportiskinja, znam kako se dočekati nakon pada. Imam modrice na… »
Legendarna Milka Babović danas ima 91 godinu i glas joj je još uvek isti!
Mondo 02.11.2019
Proslavljena sportistkinja i pionir sportskog novinarstva u Jugoslaviji danas ima 91 godinu, evo šta kaže za "Večernje novosti"! Proslavljena sportistkinja i pionir sportskog novinarstva u Jugoslaviji danas ima 91 godinu, evo šta kaže za "Večernje… »
Vesti dana »
STRUJA SE POSTEPENO VRAĆA U IVANJICU, ALI PROBLEMI SE NISU U POTPUNOSTI RAZREŠILI
Glas Zapadne Srbije pre 7 minutajoš 39 povezanih
(BLOG) Ledeni dan u Srbiji: Bez struje u Lučanima, Sjenici, Arilju, počela da stiže struja u Ivanjicu
N1 Info pre 7 minutajoš 41 povezana
Ulice u plamenu, umrlo više stotina ljudi, a predsednik je ovo izgovorio prvi put! Iran tone u beznađe, na snazi krizni režim: Tramp sprema udar, odjekuju hici, ljudi se skrivaju iza ruševina (foto, video)
Blic pre 7 minutajoš 30 povezanih
Stankoviću, presela pobeda: Ne volim prijateljske utakmice zbog ovakvih stvari...
Kurir pre 27 minutajoš 35 povezanih
Led i poledica u Beogradu: Ekipe čiste kritične ulice - gde je najopasnije i koji kolovozi su najkritičniji
Euronews pre 3 satajoš 57 povezanih