Povezane vesti

Eksplozija plinske boce raznela hamburgeriju u Somboru

Radio 021 02.11.2019
U Somboru je jutros došlo do eksplozije u jednom kiosku za prodaju brza hrana, a povređenih nema. Kako prenosi SOinfo.org, jutros oko 6 časova došlo je do eksplozije plinske boce u hamburgeriji "Griloteka" u ulici Gruje Dedića. Od siline detonacije… »

U Somboru eksplodirala plinska boca, nema povređenih

Vesti online 02.11.2019
U Somboru je jutros došlo do eksplozije u jednom objektu u kojem se prodaje brza hrana, a nema povređenih. Kako prenosi SOinfo.org, jutros oko 06.00 časova došlo je do eksplozije plinske boce u objektu hamburgerdžinice u ulici Gruje Dedića, a… »

Sombor: Plinska boca raznela hamburgeriju

RTV 02.11.2019
SOMBOR - U Somboru je jutros došlo do eksplozije u jednom objektu u kojem se prodaje brza hrana, a nema povređenih. Kako prenosi SOinfo.org, jutros oko 06.00 časova došlo je do eksplozije plinske boce u objektu hamburgerdžinice u ulici Gruje Dedića… »

Drama u restoranu brze hrane: Eksplodirala plinska boca

Blic 02.11.2019
U Somboru je jutros došlo do eksplozije u jednom objektu u kojem se prodaje brza hrana, a nema povređenih. Kako prenosi SOinfo.org, jutros oko 6 časova došlo je do eksplozije plinske boce u objektu hamburgerdžinice u ulici Gruje Dedića, a… »

U Somboru eksplodirala plinska boca, nema povređenih

Dnevnik 02.11.2019
SOMBOR: U Somboru je jutros došlo do eksplozije u jednom objektu u kojem se prodaje brza hrana, a nema povređenih. Kako prenosi SOinfo.org, jutros oko 06.00 časova došlo je do eksplozije plinske boce u objektu hamburgerdžinice u ulici Gruje Dedića… »

Eksplozija "raznela" kiosk brze hrane, nameštaj iz objekta leteo na sve strane, popucali prozori i na obližnjim lokalima

Večernje novosti 02.11.2019
Eksplozija se dogodila oko šest časova. U Hamburgeriji "Griloteka” u Ulici Gruje Dedića u Somboru, u novom gradskom naselju, jutros oko 6.20 časova odjeklnula je snažna eksplozija koja je probudila i uznemirila žitelje ovog dela grada. Kako smo… »

Eksplozija ranom zorom u Somboru: Pukla plinska boca u hamburgerdžinici, od siline detonacije razneta drvena kućica i prozori…

Kurir 02.11.2019
SOMBOR - U Somboru je jutros došlo do eksplozije u jednom objektu u kojem se prodaje brza hrana, a nema povređenih. Kako prenosi SOinfo.org, jutros oko 6 časova došlo je do eksplozije plinske boce u objektu hamburgerdžinice u ulici Gruje Dedića, a… »

Snažna eksplozija u Somboru, razneta hamburgerdžinica!

Mondo 02.11.2019
U Somboru je jutros odjeknula eksplozija u jednom objektu u kojem se prodaje brza hrana. U Somboru je jutros odjeknula eksplozija u jednom objektu u kojem se prodaje brza hrana. Eksplozija plinske boce u objektu hamburgerdžinice u Ulici Gruje Dedića… »

Vesti dana »