Повезане вести
Огласила се Јелена која је брутално пребијена у Беранама: Смета што сам Српкиња, па црногорска власт не реагује! Ја сам сузе…
Курир 02.11.2019
Јелена Крстић, коју је брутално претукао Мухамед Рамусовић звани Меде, у уторак око 15 сати, каже да је проблем то што је Српкиња јер да је друге националности верује да би "премијер преорао Беране". "Ја сам сузе исплакала, крв… »
"Смета што сам Српкиња, зато држава не реагује на напад": Јелена о бруталном пребијању у Беранама
Вечерње новости 02.11.2019
Самохрана мајка каже да је разочарана односом државе на брутални напад. „Ја сам сузе исплакала, крв ћу да оперем, деца ће заборавити временом, болови ће проћи, ја ћу опет моћи да радим и издржавам своју децу поштеним радом. Ја… »
"Тешко је бити Српкиња, али је много лепо": Огласила се самохрана мајка која је брутално пребијена на радном месту
Вечерње новости 01.11.2019
Мислим да нећу ићи на тај разговор, јер је јасно да они не штите жртву, рекла је Јелена. ТЕШКО је бити Српкиња, али је много лепо. Хвала вам на ових 500 позива и исто толико порука. Овим речима се, пријатељима и бројним… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против горана весића и још 12 особа: Огласило се ВЈТ у Новом Саду о истрази у случају пада надстрешнице
Блиц пре 1 сатјош 54 повезане

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 4 сатијош 17 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 4 сатијош 30 повезаних