Povezane vesti
Intervju Matija Bećković: Najrealnije je da rešimo pitanje Kosmeta i uđemo u EU tek u mom budućem životu
Večernje novosti 03.11.2019
Akademik i pesnik Matija Bećković govori za "Novosti" NE moram baš svaku "pljuvačku" da analiziram. Da sam se time bavio, ne bih od silnog posla stigao ništa drugo da uradim. Od kada sam se rodio, moj put je bio popločan tim udbaškim buketima. Da sam im… »
Matija Bećković poručio mladoj vojvodini: Ko zna koji starci se kriju iza te organizacije! Njihov natpis je tolika sramota da…
Kurir 03.11.2019
Akademik Matija Bećković izjavio je povodom plakata "Matija, idi kući" koji je organizacija Mlada Vojvodina okačila u Novom Sadu da je od kada se rodio njegov put bio popločan "udbaškim buketima", te da se osvrtao na to ne bi stigao ništa drugo da uradi… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
N1 Info pre 3 satajoš 35 povezanih
U Urgentnom centru 21 osoba posle nesreće na Dorćolu. Tramvaj se zakucao u zgradu: Evo u kakvom su stanju povređeni
Blic pre 14 minutajoš 112 povezane
Plate u Srbiji rastu neverovatnom brzinom: Prosečna zarada veća od 120.000 dinara
B92 pre 1 satjoš 30 povezanih
Cena zlata nastavlja da raste: Ovu su prognoze za narednih pet godina, očekuje se brutalan skok
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana