Povezane vesti
Intervju Matija Bećković: Najrealnije je da rešimo pitanje Kosmeta i uđemo u EU tek u mom budućem životu
Večernje novosti 03.11.2019
Akademik i pesnik Matija Bećković govori za "Novosti" NE moram baš svaku "pljuvačku" da analiziram. Da sam se time bavio, ne bih od silnog posla stigao ništa drugo da uradim. Od kada sam se rodio, moj put je bio popločan tim udbaškim buketima. Da sam im… »
Matija Bećković poručio mladoj vojvodini: Ko zna koji starci se kriju iza te organizacije! Njihov natpis je tolika sramota da…
Kurir 03.11.2019
Akademik Matija Bećković izjavio je povodom plakata "Matija, idi kući" koji je organizacija Mlada Vojvodina okačila u Novom Sadu da je od kada se rodio njegov put bio popločan "udbaškim buketima", te da se osvrtao na to ne bi stigao ništa drugo da uradi… »
Vesti dana »
Iran tvrdi: Oborili smo američki avion C-130 i dva "crna jastreba" Spasen i drugi pilot F-15, Tramp oduševljen akcijom izvlačenja: "Imamo ga!" (foto/video)
Kurir pre 9 minutajoš 45 povezanih
Sutra saslušanje studenta Arhitektonskog, njegove kolege pozvale na skup podrške u 8.30 časova
Danas pre 12 satijoš 3 povezane
VIDEO Policija i vojska na terenu kod Kanjiže: "Eksploziv velike razorne moći pronađen kod gasovoda"
Radio 021 pre 24 minutajoš 41 povezana
Vučić: Na gradilištu Ekspa radi veliki broj stranih radnika, nema dovoljno domaćih
Euronews pre 9 minutajoš 11 povezanih