Povezane vesti
Incident u braće Jerković: Autobus na liniji 18 retrovizorom udario 11-godišnjeg dečaka
Kurir 05.11.2019
BEOGRAD, 5. novembra (Tanjug) - Dečak star 11 godina zadobio je lakše povrede kada ga je retrovizorom po glavi udario autobus koji saobraća na liniji broj 18. To se dogodilo sinoć oko 22 sata u Ulici braće Jerković na Voždovcu. Kako se navodi, dečak je… »
Dečaka udario autobus u Braće Jerković, hitno prebačen u Tiršovu
Večernje novosti 04.11.2019
Do nesreće je, kako nezvanično saznajemo, došlo kada je dete udario retrovizor vozila. Dečak (11) je zadobio povrede glave nakon što ga je udario autobus u ulici Braće Jerković u Beogradu. Do nesreće je, kako nezvanično saznajemo, došlo kada je dete… »
Vesti dana »
Godišnjica eksplozije u Černobilju: Koliko je žrtava nuklearne katastrofe
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
"Zaprepastila me vest o oružanom napadu" Cvijanović se oglasila o pucnjavi tokom Trampve večere: Nasilje ne može biti prihvatljivo sredstvo političke borbe"
Kurir pre 53 minutajoš 97 povezanih
(Foto) Tramp: Pretpostavljam da sam bio meta, ništa me neće odvratiti od rata sa Iranom
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 87 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Srpkinja pisala istoriju atletike, učestvovala u čudu koje će se prepričavati decenijama
Telegraf pre 23 minutajoš 23 povezane