Povezane vesti
Šta bi bilo da je Tošić 2010. doneo drugačiju odluku: Postao bi prvotimac Junajteda
Večernje novosti 07.11.2019
Kada me je pozvao neko iz Junajteda i pitao me da li hoću svoj broj 14 da dam Čičaritu, znao sam da je kraj, seća se prvotimac Partizana. Fudbaler Zoran Tošić najzanimljiviji je iz redova Partizana engleskim medijima. Popularni Bambi je nosio dres… »
"Bambijeva" ispovest Englezima, kako mu je oduzimanje broja promenilo sudbinu!
Sportske.net 07.11.2019
Bio je u Južnoj Africi na Mundijalu kada su mu oduzeli broj... Partizan večeras igra u Ligi Evrope protiv Mančester junajteda, a povratnik na ovaj stadion Zoran Tošić je neko ko je najinteresantniji engleskim medijima. Upravo je on govorio o periodu u… »
Vesti dana »

U Srbiji cene lične potrošnje 0,2% više nego u julu, a 4,7% više nego godinu ranije
Ekapija pre 34 minutajoš 29 povezanih

Veća cena od oktobra: Evo za koliko će poskupeti grejanje u Beogradu
Mondo pre 7 satijoš 11 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 34 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih

Nove mere države već daju rezultate Očigledno je i vidljivo smanjenje cena, prvi izveštaj tržišne inspekcije u ponedeljak
Alo pre 49 minutajoš 19 povezanih