Povezane vesti
Iz publike su prilazili da pomognu slobodi, a Benčina je stajao pored nje! Nakon šoka iz pozorišta uputio javnu poruku ovoj…
Kurir 07.11.2019
Kad je Sloboda Mićalović tokom predstave "Lorencačo" u Narodnom pozorištu u Užicu pala na sceni, šokirana publika mislila je da glumici zaista nije dobro. Međutim, naknadno je otkriveno da je ovaj akt deo svojevrsnog glumačkog performansa kojim glumci… »
Doktorka koja je tokom predstave pomagala "umirućoj" Slobodi Mićalović: "Upecala sam se", Lečić me prevario
Večernje novosti 07.11.2019
Glumci su bili ubedljivi, kaže dr Mira Gavrić načelnica neurologije užičke bolnice. NAČELNICA odeljenja neurologije u užičkoj Opštoj bolnici dr Mira Gavrić nije ni slutila da će postati deo predstave "Lorencačo" Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a… »
Njoj stvarno nije dobro! Pomozite joj! Sloboda Mićalović „umirala“ na sceni, doktori u publici se prestravili i uleteli među…
Večernje novosti 07.11.2019
Sve se dogodilo na predstavi druge takmičarke večeri Jugoslovenskog pozorišnog festivala. DOK je Sloboda Mićalović na sceni Narodnog pozorišta u Užicu glumila da umire i dok su glumci oko nje stvarno delovali zabrinuto, na scenu se popela doktorka iz… »
Vesti dana »
Prvi snimci pucnjave u centru grada! Odjekuju hici u Nemačkoj, ima mrtvih, policija ogradila područje: Građanima stigao hitan apel (video)
Blic pre 28 minutajoš 54 povezane
Ako vam je sada prevruće, sačekajte sredinu jula: Stiže još jači toplotni talas
Moj Novi Sad pre 33 minutajoš 64 povezane
EPS upozorio na novu SMS prevaru, evo šta da radite ako ste već otvorili link
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 31 povezana
Dajanina priča: Kako sam preživela ispod ruševina sa novorođenim sinom
BBC News pre 2 satajoš 33 povezane