Povezane vesti
Ako me deportuju, čekaju me silovanja i smrt! Bivša mis zarobljena na aerodromu skoro mesec dana čeka azil i šansu za život…
Večernje novosti 07.11.2019
Tri nedelje živi u agoniji, spava u večito osvetljenoj sobi, kupa se u javnim kupatilima. PRE pet godina se preselila na Filipine kako bi studirala stomatologiju, a prošle godine je predstavljala Iran na takmičenju za Mis Interkontinental u Manili. A… »
Potresna ispovest misice zarobljene na aerodromu skoro mesec dana: Moja kosa opada, gubim razum, a kod kuće me čeka smrt
Blic 06.11.2019
Bivša iranska misica dala je potresnu ispovest u kojoj je govorila je o stanju svog psihičkog zdravlja dok više od tri nedelje provodi zaglavljena na aerodromu na Filipinima. Ona svakog dana živi u strahu da će biti deportovana u Teheran, gde joj preti… »
Vesti dana »
Macut sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen premijer Zoran Đinđić (foto)
Blic pre 20 minutajoš 45 povezanih
Tramp: Odluka da se na tržište puste rezerve nafte značajno će smanjiti cenu tog energenta
NIN pre 20 minutajoš 29 povezanih
Novak Đoković se javio posle ispadanja sa Indijan Velsa, Olimpijske igre mu poslale moćnu poruku
Telegraf pre 5 minutajoš 84 povezane
NIS podneo zahtev OFAK-u za izdavanje nove posebne licence za rad
N1 Info pre 50 minutajoš 17 povezanih