Povezane vesti

Uhapšen biznismen koji je u misterioznom pismu optužen da je ubio Jelenu Marjanović

Uhapšen biznismen koji je u misterioznom pismu optužen da je ubio Jelenu Marjanović

Blic 07.11.2019
Dragoje Milinkovic, koji je u anonimnomm pismu koje je stiglo u Visi sud u Beogradu označen kao ubica Jelene Marjanović, uhapšen je sinoć u Beogradu. Kako je potvrđeno "Blicu" on je uhapšen po poternici sudova iz Priboja i Kraljeva za neka krivična… »
"Novosti" saznaju Uhapšen “ubica” Jelene Marjanović!

"Novosti" saznaju Uhapšen “ubica” Jelene Marjanović!

Večernje novosti 07.11.2019
Dragoje Milinković, označen kao ubica pevačice, sproveden u KPZ za maloletnike u Valjevu. Dragoje Milinković koji je u anonimnom pismu, dostavljenom Višem sudu u Beogradu, označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović uhapšen je i spoveden u KPZ… »
Nakon misterioznog pisma uhapšen biznismen iz Priboja!

Nakon misterioznog pisma uhapšen biznismen iz Priboja!

Mondo 07.11.2019
D.M., koji je preko anonimnog pisma koje je stiglo u sud označen kao ubica Jelena Marjanović, uhapšen je u Beogradu, javili su beogradski mediji. D.M., koji je preko anonimnog pisma koje je stiglo u sud označen kao ubica Jelena Marjanović, uhapšen… »
Slučaj Marjanović: Dragoje iz anonimnog pisma sproveden u zatvor zbog prevare

Slučaj Marjanović: Dragoje iz anonimnog pisma sproveden u zatvor zbog prevare

RTV 07.11.2019
BEOGRAD - Dragoje Milinković iz Priboja, koji je u anonimnom pismu, dostavljenom Višem sudu u Beogradu, označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je po naredbi Osnovnog suda u Priboju i sproveden u Kazneno popravni zavod (KPZ) za… »
Bivša žena mi je i ranije „pakovala“ zločine: Dragoje Milinković poriče tvrdnje iz anonimnog pisma o ubistvu Jelene…

Bivša žena mi je i ranije „pakovala“ zločine: Dragoje Milinković poriče tvrdnje iz anonimnog pisma o ubistvu Jelene…

Večernje novosti 06.11.2019
Dragoje Milinković, koji je označen kao navodni ubica pevačice, spreman je da ide na poligraf. Žitelji Priboja: On slovi za sitnog prevaranta, nije ubica. - Znam da je to pismo poslala moja bivša supruga, koja želi da mi napravi pakao od života… »

Vesti dana »