Povezane vesti

Ovog nije bilo na televizoru! Pogledajte kako su navijači Zvezde zbunjivali košarkaše Reala! /video/

Ovog nije bilo na televizoru! Pogledajte kako su navijači Zvezde zbunjivali košarkaše Reala! /video/

Sportal blic 08.11.2019
Kako je samo brujala Beogradska arena na meču Crvene zvezde i Real Madrida (60:75). Navijači su bili pravi vetar u leđa, a to televizor nije uspeo da dočara. Navijačima crveno-belih se poklopilo da dan za danom u Beogradu gledaju evropske velikane… »
"Poznajem skoro sve momke iz reala": Kuzmić nakon meča ostao potpuno miran i otkrio razlog poraza

"Poznajem skoro sve momke iz reala": Kuzmić nakon meča ostao potpuno miran i otkrio razlog poraza

Sportal blic 07.11.2019
Ognjen Kuzmić sve više vremena provodi na terenu. Večerašnja protiv njegovog bivšeg kluba, Real Madrida bila je za njega posebna. Čudna i teška utakmica. Kako bi je ti opisao? - Izgubili smo, pa je teško analizirati sve. Odigrali smo do treće četvrtine i… »
"Iskreno, razočaran: Sam..." Dobrić je ovako govorio nakon meča sa Realom, evo o čemu je najviše mislio!

"Iskreno, razočaran: Sam..." Dobrić je ovako govorio nakon meča sa Realom, evo o čemu je najviše mislio!

Sportal blic 07.11.2019
Ognjen Dobrić je kao i uvek, sa klupe uneo energiju u ekipu. Ali to nije bilo dovoljno za preokret, makar ne ovoga puta protiv raspoložene ekipe Reala. Nakon meča, Ognjen je sumirao utiske: - Iskreno, razočaran sam, ali šta je tu je. Dobro smo igrali u… »
"Teško je kad imaju ovakve: Navijače!" Tavares fasciniran Zvezdinom podrškom, a Laso otkrio šta je rekao kraljevićima kada ih…

"Teško je kad imaju ovakve: Navijače!" Tavares fasciniran Zvezdinom podrškom, a Laso otkrio šta je rekao kraljevićima kada ih…

Sportal blic 07.11.2019
Košarkaši Real Madrida su sa 75:60 slavili u Beogradu protiv Crvene zvezde, a nakon meča niko nije štedeo komplimente na račun crveno-belih. Prvi se obratio Pablo Laso koji je otkrio šta je rekao igračima u periodu između dve četvrtine: - Bila je ovo… »

Vesti dana »

Amerika ublažila naftne sankcije Rusiji

Amerika ublažila naftne sankcije Rusiji

BBC News pre 53 minutajoš 21 povezana
Projektili pogodili grad

Projektili pogodili grad

Vesti online pre 22 minutajoš 22 povezane
Vreme danas: Jutro hladno, pa topao dan

Vreme danas: Jutro hladno, pa topao dan

Nedeljnik pre 23 minutajoš 20 povezanih