Повезане вести

Овог није било на телевизору! Погледајте како су навијачи Звезде збуњивали кошаркаше Реала! /видео/

Овог није било на телевизору! Погледајте како су навијачи Звезде збуњивали кошаркаше Реала! /видео/

Спортал блиц 08.11.2019
Како је само брујала Београдска арена на мечу Црвене звезде и Реал Мадрида (60:75). Навијачи су били прави ветар у леђа, а то телевизор није успео да дочара. Навијачима црвено-белих се поклопило да дан за даном у Београду гледају… »
"Познајем скоро све момке из реала": Кузмић након меча остао потпуно миран и открио разлог пораза

"Познајем скоро све момке из реала": Кузмић након меча остао потпуно миран и открио разлог пораза

Спортал блиц 07.11.2019
Огњен Кузмић све више времена проводи на терену. Вечерашња против његовог бившег клуба, Реал Мадрида била је за њега посебна. Чудна и тешка утакмица. Како би је ти описао? - Изгубили смо, па је тешко анализирати све. Одиграли… »
"Искрено, разочаран: Сам..." Добрић је овако говорио након меча са Реалом, ево о чему је највише мислио!

"Искрено, разочаран: Сам..." Добрић је овако говорио након меча са Реалом, ево о чему је највише мислио!

Спортал блиц 07.11.2019
Огњен Добрић је као и увек, са клупе унео енергију у екипу. Али то није било довољно за преокрет, макар не овога пута против расположене екипе Реала. Након меча, Огњен је сумирао утиске: - Искрено, разочаран сам, али шта је ту… »
"Тешко је кад имају овакве: Навијаче!" Таварес фасциниран Звездином подршком, а Ласо открио шта је рекао краљевићима када их…

"Тешко је кад имају овакве: Навијаче!" Таварес фасциниран Звездином подршком, а Ласо открио шта је рекао краљевићима када их…

Спортал блиц 07.11.2019
Кошаркаши Реал Мадрида су са 75:60 славили у Београду против Црвене звезде, а након меча нико није штедео комплименте на рачун црвено-белих. Први се обратио Пабло Ласо који је открио шта је рекао играчима у периоду између две… »

Вести дана »