Povezane vesti

Asanžov otac upozorava: Moj sin bi mogao da umre u zatvoru

Politika pre 4 dana
LONDON – Džon Šipton, otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, strahuje da bi njegov sin mogao da umre u zatvoru u Velikoj Britaniji. Šipton je rekao da je nedavno posetio Asanža (48) u britanskom zatvoru i da je morao da se suoči sa gorkom… »

Otac Asanža: Moj sin bi mogao da umre u zatvoru

Dnevnik pre 4 dana
LONDON: Džon Šipton, otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, strahuje da bi njegov sin mogao da umre u zatvoru u Velikoj Britaniji. Šipton je rekao da je nedavno posetio Asanža (48) u britanskom zatovru i da je morao da se suoči sa gorkom… »

Otac Asanža: Moj sin bi mogao da umre u zatvoru

RTV pre 4 dana
LONDON - Džon Šipton, otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, strahuje da bi njegov sin mogao da umre u zatvoru u Velikoj Britaniji. Šipton je rekao da je nedavno posetio Asanža (48) u britanskom zatvoru i da je morao da se suoči sa gorkom… »

Otac Džulijana Asanža zabrinut za sina: Mogao bi da umre u zatvoru

Večernje novosti pre 4 dana
Džon Šipton, otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, strahuje da bi njegov sin mogao da umre u zatvoru u Velikoj Britaniji. Džon Šipton, otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, strahuje da bi njegov sin mogao da umre u zatvoru u Velikoj… »

Asanžov otac: Moj sin bi mogao da umre u zatvoru

RTS pre 4 dana
Otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža Džon Šipton strahuje da bi njegov sin mogao da umre u zatvoru u Velikoj Britaniji. Džon Šipton je rekao da je nedavno posetio Asanža u britanskom zatovru i da je morao da se suoči sa gorkom istinom da bi… »

Asanžov otac: Džulijan će umreti u zatvoru

Blic pre 5 dana
Osnivač "Vikiliksa" DŽulijan Asanž mogao bi da umre u zatvoru nakon devet godina krivičnog gonjenja zbog razotkrivanja ratnih zločina SAD, izjavio je njegov otac DŽon Šipton. On je novinarima u Ženevi rekao da je pre dva dana posetio Asanža u… »

Asanžov otac: Džulijan životno ugrožen u zatvoru

Danas pre 5 dana
Otac osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža kojeg Vašington optužuje za špijunažu uz moguće izručenje SAD-u, izjavio je danas da njegovom sinu preti smrt u zatvoru. Džon Šipton rekao je novinarima u Ženevi da je pre dva dana posetio sina i da je… »

Vesti dana »