Povezane vesti
"Bio na Kosovu i ima veze sa Al kaidom": Moskva zahteva da se ispita povezanost bivšeg agenta MI-6 i osnivača "Belih…
Blic 08.11.2019
Moskva zahteva od Londona da ispita da li je sa Al kaidom povezan osnivač nevladine organizacije "Beli šlemovi" i bivši agent britanske obaveštajne službe "MI-6" DŽejms le Mezurije, koji je jedno vreme boravio na Kosovu, saopštila je portparol… »
Zaharova otkrila: Osnivač „Belih šlemova“ — britanski špijun koji je sarađivao sa Al Kaidom i drugim teroristima na…
Večernje novosti 08.11.2019
Rusija zahteva da od Velike Britanije dobije razjašnjenje povodom navoda da je osnivač organizacije „Beli šlemovi“ bivši britanski agent Mi-6. Rusija zahteva da od Velike Britanije dobije razjašnjenje povodom navoda da je osnivač organizacije… »
Vesti dana »

Protest "Vostani Serbije" sutra i u Novom Sadu: Studenti objavili plan i satnicu
Radio 021 pre 1 satjoš 41 povezana

Ovaj dokument je dokaz da je Vučić ubrzavao radove na rekonstrukciji pruge i Železničke stanice u Novom Sadu FOTO
Nova pre 5 satijoš 11 povezanih

Kako su Srbi stvarali burnu istoriju ultrasa pari sen žermena! Često ekstremni, gotovo uvek u međusobnom sukobu! Naši ljudi su u jenoj od sedam grupa navijača!
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih