Povezane vesti

Vučić, Zaev i Rama o „malom Šengenu” u Ohridu

Politika pre 5 dana
Ohrid - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, sastali su se u Ohridu kako bi nastavili razgovore o inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala. U Novom Sadu, pre mesec dana… »

Tači odbio učešće na Ohridskom samitu

Slobodna Evropa pre 5 dana
Predsednik Kosova Hašim Tači odbio je učešće na Ohridskom samitu, zato što je Srbija, kako je rekao, "zaobišla Kosovo na prvom samitu ove regionalne inicijative". U nedelju se u Ohridu održava sastanak lidera regiona, kao nastavak sastanka u Novom… »

Tači rekao Zaevu da neće prisustvovati sastanku lidera Zapadnog Balkana

B92 pre 4 dana
Priština -- Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači rekao je da tzv. Kosovo neće učestvovati na sastanku lidera Zapadnog Balkana u Ohridu, prenosi RTK2. Tači je u telefonskom razgovoru rekao premijeru Severne Makedonije Zoranu… »

Sastanak Zaeva s Ramom i Vučićem u Ohridu

Novi magazin pre 4 dana
Večeras su se u Ohridu sastali predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, i premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama. Vučić je na Instagramu objavio fotografije s tog sastanka. Za večeras nisu bile predviđene njihove izjave, već se… »

Rama, Zaev i Vučić se sastali u Ohridu, utvrđena deklaracija o saradnji

N1 Info pre 4 dana
Uoči sastanka čelnika Zapadnog Balkana u nedelju, u Ohridu, predsednik Vlade Severne Makedonije Zoran Zaev, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Albanije Edi Rama sastali su se večeras i "utvrdili deklaraciju sa spiskom prioriteta i mera za… »

Vučić, Zaev i Rama o “malom Šengenu” u Ohridu

Vesti online pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na instagram profilu „buducnostsrbijeav“ objavio je da se večeras u Ohridu sastao sa premijerima Severne Makedonije i Albanije, Zoranom Zaevom i Edijem Ramom. „Trilateralni sastanak predsednika Republike Srbije… »

Sastali se Vučić, Rama i Zaev FOTO

B92 pre 4 dana
Ohrid -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Severnoj Makedoniji, gde u Ohridu učestvuje na sastanku lidera Zapadnog Balkana. U Ohridu će biti održan trilateralni sastanak predsednika Srbije i premijera Severne Makedonije i Albanije, Zorana… »

Balkanska trilaterala u Ohridu: Vučić, Zaev i Rama o "malom Šengenu" (video)

Blic pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, sastali su se večeras u Ohridu kako bi nastavili razgovore o inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala. U Novom Sadu, pre mesec dana… »

Pacoli odgovorio zašto ga nema u Ohridu

Vesti online pre 4 dana
Premijeri Albanije, Severne Makedonije i Srbije sastaju se danas i sutra u Ohridu na trilateralnom sastanku lidera Zapadnog Balkana. Na ovom sastanku neće biti prisutno Kosovo, iako je pre nekoliko dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao… »

Vučić, Zaev i Rama se sastali u Ohridu

Večernje novosti pre 4 dana
Na instagram profilu "buducnostsrbijeav" objavljene fotografije trilateralnog susreta. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na instagram profilu "buducnostsrbijeav" objavio je da se večeras u Ohridu sastao sa premijerima Severne Makedonije i Albanije… »

Ohrid pod opsadom, stigli Vučić i Rama kod Zaeva (video)

Mondo pre 4 dana
Glavna turistička destinacija u Severnoj Makedoniji, Ohrid, danas je pod “opsadom” zbog dolaska predsednika i premijera Srbije i Albanije, Aleksandra Vučića i Edija Rame, kao i njihovog domaćina, premijera Zorana Zaeva, Glavna turistička… »

Vučić, Zaev i Rama o "malom Šengenu" u Ohridu

RTV pre 4 dana
OHRID - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, sastali su se večeras u Ohridu kako bi nastavili razgovore o inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala. U Novom Sadu, pre… »

Sastanak Vučića, Zaeva i Rame u Ohridu

RTS pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, sastali su se u Ohridu kako bi nastavili razgovore o inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala. U Novom Sadu, pre mesec dana… »

Ohrid pod opsadom, sastali se Vučić, Rama i Zaev: Nastavak pregovora o slobodnom protoku ljudi, robe, usluga i kapitala…

Kurir pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijeri Severne Makedonije i Albanije, Zoran Zaev i Edi Rama, sastali su se večeras u Ohridu kako bi nastavili razgovore o inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala. View this post on Instagram… »

Ohrid pod policijskom opsadom, večeras trilaterala Srbije, Severne Makedonije i Albanije

Blic pre 4 dana
Glavna turistička destinacija u Severnoj Makedoniji, Ohrid, danas je pod “opsadom” zbog održavanja sastanka lidera Zapadnog Balkana. Domaćin skupa je premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, a prisustvuju mu predsednik Srbije Aleksandar Vučić i… »

Opsada – Evo kako Makedonci dočekuju Vučića i šta očekuju od sastanka sa Ramom i Zaevim

Vesti online pre 4 dana
Glavna turistička destinacija u Severnoj Makedoniji, Ohrid, danas je pod “opsadom” zbog dolaska predsednika I premijera Srbije i Albanije, Aleksandra Vučića i Edija Rame, kao i njihovog domaćina, premijera Zorana Zaeva, koji će u ovom gradu… »

Vučić: Možda smo mi sa Balkana malo gluplji

Vesti online pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stiže popodne u Ohrid, u Severnoj Makedoniji, gde će danas i sutra učestvovati na sastanku lidera Zapadnog Balkana posvećenom inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala. Trilateralni sastanak… »

Vučić danas i sutra u Ohridu sa Zaevom i Ramom

Blic pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas i sutra u Severnoj Makedoniji, gde će u Ohridu učestvovati na sastanku lidera Zapadnog Balkana. Kako je saopšteno iz Vučićevog kabineta, trilateralni sastanak predsednika Srbije i premijera Severne… »

Lideri regiona u Ohridu: Nastavak Vučićeve inicijative za stvaranje „malog Šengena“

Večernje novosti pre 4 dana
Na drugom trilateralnom susretu Aleksandra Vučića, Zorana Zaeva i Edija Rame u Ohridu utvrđivanje evropske perspektie regiona. SKOPLjE OD STALNOG DOPISNIKA „NOVOSTI“ LIDERI Srbije Aleksandar Vučić, Severne Makedonije Zoran Zaev i Albanije Edi… »

Lideri regiona o "malom Šengenu": Jedna od tema proširenje graničnog prelaza u Preševu

B92 pre 4 dana
Ohrid -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stiže popodne u Ohrid, u Severnoj Makedoniji. Vučić će danas i sutra učestvovati na sastanku lidera Zapadnog Balkana posvećenom inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala. Trilateralni… »

Vučić posle podne u Ohridu, s liderima regiona o "malom Šengenu"

RTS pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stiže u Ohrid, gde će danas i sutra učestvovati na sastanku lidera Zapadnog Balkana posvećenom inicijativi za slobodan protok ljudi, robe, usluga i kapitala. Trilateralni sastanak predsednika Srbije i premijera… »

Vučić danas i sutra u Ohridu sa Zaevom i Ramom

Vesti online pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas i sutra u Severnoj Makedoniji, gde će u Ohridu učestvovati na sastanku lidera Zapadnog Balkana. Kako je saopšteno iz Vučićevog kabineta, trilateralni sastanak predsednika Srbije i premijera Severne… »

Vučić danas u Ohridu sa Zaevom i Ramom

B92 pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Severnoj Makedoniji 9. i 10. novembra, gde će u Ohridu učestvovati na sastanku lidera Zapadnog Balkana. Kako je saopšteno iz Vučićevog kabineta, trilateralni sastanak predsednika Srbije i premijera… »

Palmer: SAD podržavaju mali Šengen, to je obećavajuća inicijativa

Danas pre 5 dana
Specijalni izaslanik američkog državnog sekretara za Zapadni Balkan Metju Palmer izjavio je danas u Ženevi da je saradnja Srbije, Severne Makedonije i Albanije na uspostavljanju „malog Šengena“ obećavajuća inicijativa koju SAD podržavaju i… »

Vučić, Rama i Zaev u nedelju u Ohridu, sa predstavnicima BIH, CG i međunarodnih tela

Danas pre 5 dana
Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Albanije i Severne Makedonije, Edija Rame i Zorana Zaeva, u nedelju u Ohridu, biće u okviru radnog sastanka lidera Zapadnog Balkana, najavila je Vlada u Skoplju. Na tom radnom sastanku… »

Vesti dana »