Povezane vesti
Emotivan susret: Janjuš briznuo u plač kada je ugledao ćerku, ona mu se bacila u zagrljaj
Telegraf 11.11.2019
- Dođi, živote moj... Joj, živote moj - govorio je Janjuš dok je grcao u suzama. Marko Jnajušević Janjuš nije mogao da sakrije suze radosnice kada je u Zadruzi ugledao svoju ćerku Krunu, kojoj je danas rođendan, te je zbog divnog dana devojčica posetila… »
Marko Janjušević nije želeo da pusti ćerku iz naručja! Gušio se u suzama, a njegove reči vas neće ostaviti ravnodušnim!…
Alo 11.11.2019
Ovo mu je danas najsrećniji dan! Kruni, ćerki popularnog takmičara i učesnika aktuelne sezone rijaliti programa "Zadruga 3", Marku Janjuševiću Janjušu je danas rođendan. Veliki šef omogućio je Janjušu susret sa ćerkom, a svi zadrugari su je dočekali na… »
Vesti dana »

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 2 satajoš 33 povezane

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 2 satajoš 28 povezanih

Šapić predstavio “nemanjićki plave” tramvaje uz nove lapsuse i oštar stav prema “baljezganju” (VIDEO)
Serbian News Media pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih