Povezane vesti
Čolak ga nalupao pesnicama zbog dve salame!? Ovakav vrisak se u rijalitiju do sad nikad nije čuo! Jeza! (video)
Kurir 11.11.2019
Bane Čolak fizički je nasrnuo na Milana Petkovića zbog dve salame i četiri piva. Kada je poleteo na njemu, rijaliti imanjem odzvanjao je jeziv vrisak kakav do sada kamere nisu bile u prilici da zabeleže. "Ne mogu da verujem da si me udario, nikada ti… »
Bane Čolak fizički nasrnuo na ovog zadrugara! Pesnicama ga udarao po leđima, jedva ih razdvojili! (video)
Alo 11.11.2019
Haos! Bane Čolak večeras je fizički nasrnuo na Milana Petkovića i izudarao ga zbog dve salame i četiri piva! Zadrugari su skočili da ih razdvoje, a Milan je ostao šokiran incidentom koji se dogodio: Ne mogu da verujem da si me udario, nikada ti… »
Vesti dana »

Savet Univerziteta u Beogradu: Osuda "sramnog poziva" rektoru Vladanu Đokiću da se javi UKP
NIN pre 3 satajoš 54 povezane

(BLOG) Spreman doček za bicikliste iz Strazbura u Novom Sadu, protest ispred RTS zbog Velikog petka bez buke
N1 Info pre 36 minutajoš 55 povezanih

"Ne mislim da je Zelenski kriv za rat": Tramp promenio ploču, pa priznao da nije fan ukrajinskog predsednika: "Nisam zadovoljan njim"
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih

Kome odgovara bezakonje na medijskom nebu: Studenti traže konkurs za REM, Odbor ne reaguje (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 31 povezana