Povezane vesti
“Vodiću ljubav sa ženskama za sedam dana”: Bora Drljača zbija šale iz bolničkog kreveta, posećuju ga i pevačice
Večernje novosti 12.11.2019
Pevač narodne muzike se uspešno oporavlja, zbija šale i druže se sa drugim pacijentima. Pevač Bora Drljača uspešno se oporavlja nakom što je prošle nedelje operisao kancer. Kaže da se sada dobro oseća i šali se da će za nedelju dana već voditi ljubav. -… »
Za 7 dana ću da vodim ljubav sa ženama, ja sam neuništiv: Bora Drljača ovako govori posle teške operacije, a evo šta je…
Kurir 12.11.2019
Bora Drljača je pre nekoliko dana operisao kancer, a sada je za sebe rekao da je neuništiv. Pevač kaže da bolove nema i da ima sreće što je na vreme ustanovio bolest. "Au, ljudi, vi se oprostili od mene, a ja sam neuništiv, za sedam dana ću da vodim… »
Vesti dana »
Vozila potpuno uništena, više povređenih, stvari rasute po putu: udes na zaobilaznom putu kod Banje Koviljače (foto)
Dnevnik pre 22 minutajoš 31 povezana
Hitno obaveštenje nakon vesti o Černobilju: Oglasili se iz srpskog Direktorata za radijacionu sigurnost o zračenju u Srbiji
Alo pre 2 satajoš 36 povezanih
Budite na oprezu! RHMZ objavio najnoviju prognozu: Evo kakvo nas vreme očekuje danas
Alo pre 1 satjoš 28 povezanih
Uživo napadi eskaliraju: Vatra u Kijevu, Ukrajina uzvraća punom snagom – Kadirov šalje oštru poruku (foto/video)
Alo pre 3 satajoš 29 povezanih