Povezane vesti
"Jedem posle dva dana, plata mi je 47 evra": Fejsbuk status crnogorske profesorke mnoge ostavio bez teksta
Večernje novosti 12.11.2019
Profesorka filozofije u podgoričkoj gimnaziji "Slobodan Škerović", Jasminka Milošević podigla je prašinu svojom objavom. - VEČERAS ću imati prvi obrok posle 2 dana. Iako gladujem, jer mi je plata 47 evra, ja redovno obavljam svoje dužnosti, čak… »
Potresni status profesorke Jasminke sve ostavio bez teksta! Ovo je sramota! (video)
Alo 12.11.2019
"Večeras ću imati prvi obrok posle 2 dana. Iako gladujem, jer mi je plata 47 evra, ja redovno obavljam svoje dužnosti čak i one na Fejsbuku. Ne govorim ovo da bi me neko sažaljevao, takve šaljem gde im je mesto. Samo iznosim stanje stvari. Jedem… »
Jedem na svaka 2-3 dana, plata mi je 47 evra: Potresni status crnogorske profesorke Jasminke mnoge ostavio bez teksta
Kurir 12.11.2019
"Večeras ću imati prvi obrok posle 2 dana. Iako gladujem, jer mi je plata 47 evra, ja redovno obavljam svoje dužnosti čak i one na Fejsbuku. Ne govorim ovo da bi me neko sažaljevao, takve šaljem gde im je mesto. Samo iznosim stanje stvari. Jedem… »
Vesti dana »
EKSKLUZIVNO Krivična prijava protiv Gorana Vesića: Železnička stanica otvorena bez dozvole građevinske inspekcije
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 31 povezana
Jokić odgovorio na kritike Melouna: Trener je u pravu, moramo da popravimo igru
Vesti online pre 1 satjoš 20 povezanih
Policija kod Kragujevčanina (73) pronašla pušku, pištolj, preko 150 komada municije
InfoKG pre 2 satajoš 10 povezanih