Povezane vesti
"Jedem posle dva dana, plata mi je 47 evra": Fejsbuk status crnogorske profesorke mnoge ostavio bez teksta
Večernje novosti 12.11.2019
Profesorka filozofije u podgoričkoj gimnaziji "Slobodan Škerović", Jasminka Milošević podigla je prašinu svojom objavom. - VEČERAS ću imati prvi obrok posle 2 dana. Iako gladujem, jer mi je plata 47 evra, ja redovno obavljam svoje dužnosti, čak… »
Potresni status profesorke Jasminke sve ostavio bez teksta! Ovo je sramota! (video)
Alo 12.11.2019
"Večeras ću imati prvi obrok posle 2 dana. Iako gladujem, jer mi je plata 47 evra, ja redovno obavljam svoje dužnosti čak i one na Fejsbuku. Ne govorim ovo da bi me neko sažaljevao, takve šaljem gde im je mesto. Samo iznosim stanje stvari. Jedem… »
Jedem na svaka 2-3 dana, plata mi je 47 evra: Potresni status crnogorske profesorke Jasminke mnoge ostavio bez teksta
Kurir 12.11.2019
"Večeras ću imati prvi obrok posle 2 dana. Iako gladujem, jer mi je plata 47 evra, ja redovno obavljam svoje dužnosti čak i one na Fejsbuku. Ne govorim ovo da bi me neko sažaljevao, takve šaljem gde im je mesto. Samo iznosim stanje stvari. Jedem… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih

Uživo kidišu na studente, žele da sprovode nasilje! Provokacije u Pionirskom parku: Uprkos svemu, raste snažna podrška studentima koji hoće da uče! (foto)
Kurir pre 17 minutajoš 61 povezana

Policija privela muškarca koji je upalio traktor ispred Pionirskog parka i pokušao da pogura ostale
Pravda pre 41 minutajoš 51 povezana

"Primorani smo da obustavimo saobraćaj svih međugradskih vozova": Oglasio se "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Blic pre 17 minutajoš 34 povezane

Veliki broj građana na dočeku studenata na Terazijama: "Mama, tata, ne brinite - sve će biti u redu" (UŽIVO)
Novi magazin pre 17 minutajoš 34 povezane