Povezane vesti
Grčka vlada povukla predlog o kriminalizaciji blasfemije
Novi magazin 12.11.2019
Grčka vlada povukla je danas prelog da se kriminalizuje blasfemija. Ministar pravde Kostas Tsiaras rekao je da je predlog uklonjen ;iz nacrta zakona o kome će se raspravljati u Parlamentu. Bogohuljenje bi po tom predlogu bilo kažnjivo sa do dve godine… »
Odbačen predlog da se kriminalizuje bogohuljenje
Večernje novosti 12.11.2019
Grčki zvaničnici odustali su od planova da se bogohuljenje proglasi kriminalnim delom, nakon što je taj predlog naišao na brojne kritike u parlamentu tokom debate predstavnika nove konzervativne vlade i levičarske opozicije. Grčki zvaničnici… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 32 povezane
Završena sednica parlamenta posle incidenata i tuče, bez rasprave usvojen dnevni red
Beta pre 41 minutajoš 153 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 2 satajoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 2 satajoš 18 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Nedeljnik pre 2 satajoš 27 povezanih