Povezane vesti
Ćetković o otkazivanju nastupa u Nevesinju: "Razlog je najprostiji, ali nisam sve ovo očekivao..."
Večernje novosti 13.11.2019
"Ja ne razdvajam sebe kao čoveka i glumca i sad sam u godinama kad kroz moju glumu izađe i to ko sam ja i kakav sam čovek, tako da..." Poznati srpski glumac, Vojin Ćetković, u intervjuu za emisiju "Oko magazin" objasnio je da na Mitrovdan "iz čisto… »
Razlog zašto nisam učestvovao je najprostiji: Vojin Ćetković objasnio šta se zaista desilo u Nevesinju, uzdrmao je ceo Balkan!…
Kurir 13.11.2019
Vojin Ćetković bio je u žiži interesovanja zbog skandala koji se navodno desio u Nevesinju, a sada je objasnio da iz čisto tehničkih razloga nije učestvovao u svečanoj akademiji. On je priznao da nije znao da treba da postane "kum Nevesinja". "Nisam znao… »
Vesti dana »

Direktor policije: Pojedinci u Novom Pazaru su bili nasilni, povređeno više policajaca
RTS pre 1 satjoš 81 povezana

U Kraljevu i Novom Sadu na protestima incidenti ispred prostorija SNS
RTV pre 17 minutajoš 33 povezane

Crvena zvezda ubedljiva protiv Linkolna, Arnautović debitovao
Serbian News Media pre 11 minutajoš 39 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 50 povezanih

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 8 satijoš 48 povezanih