Повезане вести
Вучић сад тврди да Стефановић не ради у ГИМ-у, али не зна зашто је био у Крушику
Н1 Инфо 15.11.2019
Да ли је и на који начин отац министра унутрашњих послова Небојше Стефановића Бранко повезан са фирмом ГИМ која се бави трговином оружјем? На ово питање и даље нема презицног одговора. Председник Србије Александар Вучић сада… »
Вучић: Озбиљни притисци на нашу војску и наменску индустрију
Вести онлине 15.11.2019
Председник Александар Вучић изјавио је данас да постоје озбиљни притисци на српску војску и наменску индустрију, јер многи тешко подносе војну неутралност Србије и то што земља самостално доноси одлуке. На питање новинара да… »
Вучић: Не знам зашто је Бранко Стефановић био у Крушику, нисам му ни мама ни тата
РТВ 15.11.2019
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је питао министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића шта је његов отац Бранко у фирми ГИМ, да му је он рекао "ништа", да је он разумео да је запослен, те да… »
Вучић: Нисам у сукобу са Стефановићем
Слободна Европа 15.11.2019
Председник Србије Александар Вучић одбацио је наводе неких медија да је афера око трговине оружјем у ствари његов обрачун са министром унутрашњх послова Небојшом Стефановићем. Он је одговарајући на питања новинара после… »
Вучић: "Ако су Небојша и Бранко Стефановић починили криминал, органи треба да реагују"
Пресс 15.11.2019
Имамо ми озбиљне притиске на нашу наменску индустрију, јер војну неутралност и самосталност доношења одлука многи не могу да поднесу, каже председник Србије Александар Вучић. Фото:блиц Како је казао, то је много важније од… »
Вучић: Погрешно сам оптужио Стефановића, не знам у ком својству је био у Крушику
Н1 Инфо 15.11.2019
Председник Србије Александар Вучић одбацио је наводе неких медија да је афера око трговине оружјем у ствари његов обрачун с министром унутрашњих послова Небојшом Стефановићем. Вучић је изјавио да је питао министра Стефановић… »
Вучић се обрачунава са Стефановићем?
Данас 15.11.2019
Различита виђења политичких последица афере "трговина оружјем" У току је обрачун у врху Српске напредне странке између Небојше Стефановића и Александра Вучића, овим саопштењем огласила се Странка слободе и правде Драгана Ђиласа… »
Вучић: Нисам у сукобу са Стефановићем
Бета 15.11.2019
Председник Србије Александар Вучић одбацио је наводе неких медија да је афера око трговине оружјем у ствари његов обрачун са министром унутрашњх послова Небојшом Стефановићем. Он је данас одговарајући на питања новинара после… »
Вучић: Ја сипам муње уместо лажи за разлику од ових који лажу о Крушику
Мондо 15.11.2019
Ја сипам муње уместо лажи, а опозиција треба да се одлучи да ли је случај Крушик унутарстраначки обрачун или криминал јер трећа опција не постоји, рекао је председник Србије Александар Вучић. Ја сипам муње уместо лажи, а… »
Председник и министри се уплићу у сопствене лажи
Данас 15.11.2019
Неуспешан покушај "одбране" министра полиције Небојше Стефановића о умешаности државног врха у сумњиву трговину оружјем Док је узбуњивач Александар Обрадовић прексиноћ давао интервју Југославу Ћосићу на Н1, министар унутрашњих… »
Вести дана »
Две особе повређене у судару камиона и аутомобила на новом Обреновачком путу
Н1 Инфо пре 2 сатајош 34 повезане
Медведев поново жестоко прети Европи: „Ако луда ЕУ то ипак покуша, то ће бити повод за рат!“
Нова пре 28 минутајош 39 повезаних
Јокић: Гледао сам репрезентацију, захвалан сам онима који су се одазвали
НИН пре 1 сатјош 52 повезане
Ђедовић Хандановић са нафтним компанијама: „Припрема се Акциони план за сигурно снабдевање тржишта нафтним дериватима“
Сербиан Невс Медиа пре 43 минутајош 17 повезаних
Данас је Ваведење Пресвете Богородице и кажу да никако не треба узимати нож у руке – ево зашто
Нова пре 38 минутајош 18 повезаних