Povezane vesti
Gavrilović: Nemam drugi izbor nego da verujem u ono što radim i u ljude sa kojima radim
Večernje novosti 15.11.2019
Verujem u ove igrače jer su to igrači sa kojima radim. Dok mi se daje prilika da radim sa njima, nastaviću da verujem - rekao je trener Crvene zvezde posle poraza od Asvela. Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović ocenio je da je agresivna igra… »
Preuzima odgovornost, ali upozorava: Gavrilović nakon poraza govorio o svemu: Rezovima, povredama i greškama koje nisu rešene!…
Sportal blic 15.11.2019
doživeli su u petak težak poraz na domaćem terenu od Asvela (72:74) nakon produžetka i dosta uzbuđenja u samoj završnici. Opšti je utisak da utakmica nije obilovala kvalitetom i da su crveno-beli propustili veliku priliku da odnesu trijumf znatno ranije… »
Trener Asvela uživao u Beogradu: Navijači i svi su bili zaista sjajni
Večernje novosti 15.11.2019
Razgovarali smo na poluvremenu o tome da je možda vreme da se napravi taj korak ka pobedi, da podignemo nivo igre, a momci su zaista pokazali karakter, srce i emociju – kaže Zvezdan Mitrović. Trener košarkaša Asvela Zvezdan Mitrović ocenio je posle… »
Vesti dana »

"Ne znam koliko ću još biti trener Zvezde" Vladan Milojević otvorio dušu: Želja mi je da budem selektor!
Kurir pre 14 minutajoš 16 povezanih

Pojačane mere saobraćajne policije u cilju veće bezbednosti pešaka
Plus online pre 14 minutajoš 10 povezanih

Hamas predao tela dva taoca, poručio je da treba vremena da se iz ruševina izvuče još tela
Nova pre 59 minutajoš 9 povezanih

Napad na Poltavsku oblast, stala proizvodnja gasa; FSB: NATO umešan u incidente sa dronovima iznad EU
RTS pre 4 minutajoš 10 povezanih