Povezane vesti
Žalbe Siniše Malog na 3.000 strana: Žali se da zahtev za postupak nije bio u odgovarajućoj formi
Radio 021 16.11.2019
Ministar finansija Siniša Mali podneo je žalbu Univerzitetu u Beogradu na odluku Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka (NNV FON) u kojoj mu je izrečena javna osuda zbog neakademskog ponašanja prilikom izrade doktorskog rada, odbranjenog u… »
Žalio se i Siniša Mali: U Rektorat ub i na FON stigli prigovori ministra finansija
Večernje novosti 15.11.2019
Advokati poslali tri dopisa zbog kršenja prodecura. MINISTAR finansija Siniša Mali i dve advokatske kancelarije, njegovi pravni zastupnici, podneli su Odboru za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu i Fakultetu organizacionih nauka ukupno tri žalbe… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 34 minutajoš 38 povezanih

Novi potop stiže u Srbiju, evo i kada: Ovi delovi biće prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom, moguće i oluje
Telegraf pre 19 minutajoš 27 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tusk: Napad dronova na Poljsku nije bila greška i mi to znamo
Euronews pre 4 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane