Povezane vesti
Direktoru i zameniku istekao mandat: Obaveštajno - bezbednosna agencija BiH od danas bez rukovodstva
Blic 19.11.2019
Generalnom direktoru Obaveštajno-bezbednosne agencije (OBA) BiH Osmanu Mehmedagiću, njegovom zameniku Trifku Buhi i glavnom inspektoru OBA Damiru Bevandi danas ističe četvorogodišnji mandat i ova agencija ostaje bez rukovodstva, piše "Glas Srpske". List… »
Sda čuva fotelju Osmici: Izetbegovićev saradnik ostaje direktor obaveštajno-bezbednosne agencije
Večernje novosti 19.11.2019
Direktoru obaveštajno-bezbednosne agencije BiH Osmanu Mehmedagiću istekao mandat. Predsedavajući Saveta ministara BiH sa dva zamenika usaglašava ime kandidata. DO kraja godine ističu mandati za desetak direktora agencija na nivou BiH. Među najzvučnijim… »
Vesti dana »
Spremite se za smrzavanje! Novi front donosi kišu širom Srbije, ali meteorolozi najavljuju i veliko iznenađenje već od nedelje: Detaljna prognoza za petak i vikend
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
Rojters: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTS pre 1 satjoš 4 povezane
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 5 satijoš 14 povezanih
Spektakularna ceremonija, ali teška pitanja: U "Jutru na Blic" saznajte šta je stvarni cilj susreta Trampa i Si Đinpinga
Blic pre 0 minutajoš 3 povezane