Povezane vesti
Hrvatska otvara razgovore s Merkelovom o dolasku VW-a
Večernje novosti 20.11.2019
Hrvatska vlada otvara danas razgovore s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel o dolasku Folksvagena u Hrvatsku. Hrvatska vlada otvara danas razgovore s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel o dolasku Folksvagena (VW) u Hrvatsku, najavio je ministar privrede… »
Folksvagenove igre bez prestanka: Hrvati upravo počinju pregovore za fabriku kojoj smo se mi nadali
Telegraf 20.11.2019
Vlada je dobila i obradila sve zahteve menadžmenta Folksvagena i pronašla tri potencijalne lokacije za fabriku. Hrvatska vlada otvara danas razgovore s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel o dolasku Folksvagena (VW) u Hrvatsku, najavio je ministar… »
Vesti dana »
U petak hladno, promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima: temperatura do 18 stepeni
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 14 povezanih
Paunović preuzeo krivicu za poraz od Grčke: „Ja sam naredio da idemo napred“
Sputnik pre 24 minutajoš 15 povezanih
Rojters: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba; burno na sednici UN zbog govora Netanjahua
RTS pre 1 satjoš 4 povezane
Tramp i Si Đinping razgovarali o trgovini i veštačkoj inteligenciji, Peking pozvao SAD na oprez zbog Tajvana
Insajder pre 29 minutajoš 5 povezanih
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 1 satjoš 1 povezana