Повезане вести

Вучић са Пендаровским: Осим разлике око Косова, нема отворених питања

Вучић са Пендаровским: Осим разлике око Косова, нема отворених питања

Слободна Европа 22.11.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је после састанка са председником Северне Македоније Стевом Пендаровским да Београд и Скопље имају веома добре односе и више поверења него пре годину, две. „Сем у разлици око… »
Вучић дочекао Пендаровског: Свечана церемонија за председника Северне Македоније

Вучић дочекао Пендаровског: Свечана церемонија за председника Северне Македоније

Телеграф 22.11.2019
Очекује се да ће тема данашњих разговора бити политичка, безбедносна и економска питања као и односи две земље. Председник Северне Македоније Стево Пендаровски борави од данас у дводневној званичној посети Београду, током које… »
Вучић и Пендаровски: Односи Србије и Северне Македоније веома добри (ВИДЕО)

Вучић и Пендаровски: Односи Србије и Северне Македоније веома добри (ВИДЕО)

Бета 22.11.2019
Председник Србије Александар Вучић и председник Северне Македоније Стево Пендаровски сложили су се данас у Београду да су односи две земље веома добри и да ће бити све бољи. Вучић је након састанка новинарима рекао да осим… »
Вучић о ЕУ: Гледао ме Заев као да сам флипнуо, а лепо сам му рекао... Видео

Вучић о ЕУ: Гледао ме Заев као да сам флипнуо, а лепо сам му рекао... Видео

Мондо 22.11.2019
Председник Србије Александар Вучић каже да "није сигуран да у Бриселу тачно знају" шта ће да раде са Западним Балканом. Председник Србије Александар Вучић каже да "није сигуран да у Бриселу тачно знају" шта ће да раде са Западним… »
Вучић с Пендаровским: Више поверења између две земље него пре годину, две...

Вучић с Пендаровским: Више поверења између две земље него пре годину, две...

Н1 Инфо 22.11.2019
Председник Србије Александар Вучић оценио је после састанка са председником Северне Македоније Стевом Пендаровским да две земље имају веома добре односе и више поверења него пре годину или две и да ће ти односи ићи само у… »
После свечаног дочека председника Северне Македоније, почео састанак Вучић - Пендаровски

После свечаног дочека председника Северне Македоније, почео састанак Вучић - Пендаровски

Нови магазин 22.11.2019
Председник Северне Македоније Стево Пендаровски који је данас допутовао у дводневну посету Србији, састао се у Палати Србија са председником Србије Александром Вучићем. Председнику Северне Македоније претходно је испред Палате… »
Вучић: Ко не разуме мали Шенген не разуме политику

Вучић: Ко не разуме мали Шенген не разуме политику

Дневник 22.11.2019
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучих поручио је данас да онај ко не разуме економску иницијативу за формирање "малог Шенгена" не само да не разуме политику, него ни то како треба да изгледа будућност његове деце. Вучић… »
Више поверења између Београда и Скопља него пре годину или две

Више поверења између Београда и Скопља него пре годину или две

РТС 22.11.2019
Председник Александар Вучић изјавио је да Београд и Скопље имају веома добре односе, са више поверења него раније, без отворених питања, осим косовског, и уз унапређење економске сарадње. "У политичким односима, осим… »
Курир ТВ Пендаровски у Београду! Вучић: Мини Шенген је будућност региона, желимо да и Приштина уђе у њега

Курир ТВ Пендаровски у Београду! Вучић: Мини Шенген је будућност региона, желимо да и Приштина уђе у њега

Курир 22.11.2019
Председник Северне Македоније Стево Пендаровски борави од данас у дводневној званичној посети Београду, током које ће се састати са државним врхом Србије. 12.47 - "Знам ко у свету искрено подржава мини Шенген, а ко није нарочито… »
Вучић са председником Северне Македоније: Они у Бриселу не знају ни шта ће са собом, ни шта ће са нама

Вучић са председником Северне Македоније: Они у Бриселу не знају ни шта ће са собом, ни шта ће са нама

Блиц 22.11.2019
Односи Северне Македоније и Србије иду узлазном путањом, а акценат је на економској сарадњи, каже председник Србије Александар Вучић. Он је то рекао након састанка са председником ове суседне државе Стевом Педаровским… »
Свечани дочек за Пендаровског испред Палате Србија

Свечани дочек за Пендаровског испред Палате Србија

Дневник 22.11.2019
БЕОГРАД: Председник Александар Вучић приредио је данас свечани дочек за председника Северне Македоније Стеву Пендаровског, који борави у дводневној посети Србији. Након дочека, испред Палате Србија, уз свечану Гарду Војске Србије… »
После свечаног дочека председника Северне Македоније, састанак Вучић-Пендаровски

После свечаног дочека председника Северне Македоније, састанак Вучић-Пендаровски

Бета видео 22.11.2019
БЕОГРАД - Председник Северне Македоније Стево Пендаровски који је данас допутовао у дводневну посету Србији, састао се у Палати Србија са председником Србије Александром Вучићем. Председнику Северне Македоније претходно је испред… »
Пендаровски од данас у дводневној званичној посети Србији

Пендаровски од данас у дводневној званичној посети Србији

Вести онлине 22.11.2019
Председник Северне Македоније Стево Пендаровски борави од данас у дводневној званичној посети Београду, током које ће се састати са државним врхом Србије. Домаћин председнику Северне Македоније биће председник Александар Вучић… »
Вучић, Пендаровски и Пахор сутра на Форуму младих у НС

Вучић, Пендаровски и Пахор сутра на Форуму младих у НС

Студио Б 22.11.2019
Председник Србије Александар Вучић боравиће сутра у Новом Саду, где ће с председницима Северне Македоније Стевом Пендаровским и Словеније Борутом Пахором учествовати на четвртом Регионалном форуму младих лидера. Форум ће бити… »

Вести дана »