Povezane vesti
Milošević ljut na igrače: Sramota me, neki će imati šta da čuju od mene
Večernje novosti 22.11.2019
Dobili smo samo zahvaljujući individualnom kvalitetu i činjenici da smo 30 puta skuplji tim od Javora - poručio je trener Partizana posle pobede. TRENER Partizana Savo Milošević je posle ubedljive pobede iznenađujućeza sve uputio kritike na račun svojih… »
Nikad besniji Savo Milošević, iako su njegovi dali šest golova! "Prvi put me je sramota što sam trener ove ekipe Partizana!"…
Sportal blic 22.11.2019
Partizan je , ali Savo Milošević uopšte nije bio srećan - naprotiv. Mada se očekivalo da je Milošević zadovoljan nakon utakmice u kojoj su njegovi izabranici postigli šest pogodaka - nije. Sličnog mišljenja bila je i novinarka televizije Arena sport koja… »
Vesti dana »
Vanredna situacija u Kladovu zbog požara, teška situacija na Stolovima i u Peščari
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane
Nemačko tužilaštvo: Ukrajinac uhapšen u Hrvatskoj zbog oštećivanja gasovoda Severni tok
Beta pre 18 minutajoš 24 povezane
Tabaković: U junu se inflacija u Srbiji vratila na nivo pre energetskog šoka
RTK pre 23 minutajoš 21 povezana
Studenti u Nišu tvrde da je policija nasilno privela njihovu koleginicu: Zadobila povrede, uskraćena joj medicinska pomoć i advokat
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
SPS predložio Ivicu Dačića za predsednika Srbije: Jednoglasna podrška lokalnih odbora
Beta pre 24 minutajoš 16 povezanih