Povezane vesti

Šok za šokom! Đoković i Srbija ispali sa Dejvis Kupa, a sada Novak ostaje bez trenera! Potpuno zatečen odgovorio na prvu…

Šok za šokom! Đoković i Srbija ispali sa Dejvis Kupa, a sada Novak ostaje bez trenera! Potpuno zatečen odgovorio na prvu…

Sportal blic 23.11.2019
Novak Đoković je u petak ispao sa Dejvis kupa sa Srbijom porazom od Rusije nakon dubla, a postoji mogućnost da ove subote ostane i bez trenera. Zaista, šok za šokom. Po informacijama iz Hrvatske Goran Ivanišević bi mogao da krene svojim putem… »
Đoković ima rešenje za selektora Hrvatske: Komšije potražile pomoć od najboljeg srpskog tenisera

Đoković ima rešenje za selektora Hrvatske: Komšije potražile pomoć od najboljeg srpskog tenisera

Večernje novosti 23.11.2019
Novak Đoković u Madridu odgovarao na pitanja hravtskih novinara. Nemiri u Teniskom savezu Hrvatske. Igrači nezadovoljni, Željko Krajan je dobio otkaz pred završni turnir Dejvis kupa, ekipu je vodio Franko Škugor i nisu se proslavili. Komšije su… »
Đoković: Mi smo familija, igraću za Srbiju kada god budem mogao!

Đoković: Mi smo familija, igraću za Srbiju kada god budem mogao!

Večernje novosti 22.11.2019
Ne postoji ni jedan turnir koji sam osvojio, pa ni oni najveći poput Vimbldona, koji može da se poredi sa osećajem koji imam kada igram za svoju državu - jasan je Novak. Emocije su bile jače od srpskih tenisera u Madridu. Posle poraza od Rusije su… »

Vesti dana »